25.07.2012 09:58

Lilasti pieducinās labākie "groove" mākslinieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Viesnīca "Medzābaki". Viesnīca "Medzābaki". www.celugids.lv

4. augustā Carnikavas novada Lilastē, viesnīcas "Medzābaki" teritorijā, notiks saulainākais, skaļākais groove pasākums "Rise Of Groove Empire".

Pasākuma ietvaros uzstāsies vairāk nekā 20 dīdžeji – Electricano, Ratz Lukas, Beatax, Trakais Mārtiņš, Emil Deo, Dzee, Andy Bassland, Virus 332 un daudzi citi Latvijā atzīti mākslinieki, informē organizatoru pārstāvis Kaspars Dolgis.


Apmeklētājiem jau no pulksten 19 būs iespēja izvēlēties sev tīkamāko deju placi, jo padomāts būs par visdažādākajām muzikālajām gaumēm – putu skatuve jeb Latvijas ballētāju sirdi iekarojušais "Foam Kingdom" ar divām tonnām putu. Būs video projekciju skatuve, kur par vizuālo baudījumu parūpēsies VJ Tanuki_Mink un, protams, arī sava deju grīda būs visiem rnb, hiphopa, dubstepa faniem ar spilgtu go-go dejotāju šovu.

Savukārt viesnīcas "Medzābaki" stāvlaukumā norisināsies "Park & Party" jeb Latvijas autoklubu saiets, kur apmeklētājiem būs iespēja vērot saķīlētus un eksotiskus automobiļus, piedalīties virves vilkšanā, baudīt "Sexy car wash" šovu, sajūsmināties par auto audio decibelu spēku un... patiesībā šeit nepietiek vietas, lai to visu aprakstītu, jo sadarbībā ar "Oranž Garaž" norisināsies vēl ļoti daudzas citas aktivitātes.

"Par apmeklētāju vēdera labsajūtu parūpēsies viesnīcas "Medzābaki" restorāns, un pats svarīgākais – visiem, kuri vēlās apmeklēt šo pasākumu, bet uztraucas par nokļūšanu – par to parūpēsies lieliskais "Party Bus", kurš no Rīgas, Strēlnieku laukuma, kursēs uz Lilasti – tieši uz pasākuma norises vietu," tā K. Dolgis.

Pasākums notiks līdz septiņiem rītā, un izturīgākos ballētājus "Party Bus" no rīta vedīs atpakaļ uz Rīgu.