18.07.2012 17:21

Blūza vilcienu nomaina autobuss

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūlija pēdējā nedēļas nogalē paredzēti divi "blūza reisi" no Rigas uz Siguldu un divi – atpakaļ. Jūlija pēdējā nedēļas nogalē paredzēti divi "blūza reisi" no Rigas uz Siguldu un divi – atpakaļ. publicitātes

Nokļūt trešajos Blūza svētkos Siguldā no Rīgas 27. un 28. jūlijā varēs ar autobusu, kas aties no stāvvietas pie Kongresu nama.

Blūza vilcienu, kas vizināja iepriekšējo festivālu apmeklētājus un mūziķus, nomainījis autobuss. No stāvvietas Kalpaka bulvārī pie Kongresu nama uz Siguldas pilsdrupām 27. jūlijā tas aties pulksten 17, nākamajā dienā – pulksten 13. Atpakaļ uz galvaspilsētu autobuss no Siguldas autoostas dosies pulksten divos naktī uz 28. un 29. jūliju. Rīgā tas kursēs līdz Slokas ielai Pārdaugavā. Biļetes nopērkamas internetvietnē BezRindas.lv. Brauciens uz Siguldu maksā divus latus, uz Rīgu – trīs, biļete abos virzienos – četrus latus.

Rīkotāji uzsver – lai arī var būt brīvas vietas un iespēja tādā gadījumā biļeti iegādāties pie šofera, vietu autobusā garantē tikai iepriekšpārdošanā iegādāta biļete.