13.07.2012 09:34

Riči Siguldā apceļos pasauli astoņās valodās

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunās koncertšova idejas autori ir visi trīs "Riču" puiši – Kaspars Pudniks, Kaspars Ričs un Rinaldo. Jaunās koncertšova idejas autori ir visi trīs "Riču" puiši – Kaspars Pudniks, Kaspars Ričs un Rinaldo. www.rici.lv

"Uz koncertiem nedrīkst ierasties ikdienas džinsos, ar vienu tumbu. Ir nepieciešams investēt izdomā – gan tērpos, gan skatuves iekārtojumā," teic grupas "Riči" dalībnieks Kaspars Pudniks.

 

Jau 13. jūlijā plkst. 21.00 Riču puiši klausītājus un skatītājus Siguldas pilsdrupu estrādē priecēs ar jaunāko koncertprogrammu "Riču nakts romantika". "Iejutīsimies jūrnieku tēlā, kuri apceļojuši pasauli. Atbraucot uz Latviju, stāstam, ko redzējām pasaulē."

Koncertšovā "Riči" izpildīs dziesmas astoņās valodās: latviešu, krievu, čigānu, spāņu, itāliešu, angļu, gruzīnu un meksikāņu. "Sāksim ar Latvijas estrādes klasiku, turpināsim ar čigānu un austrumu dziesmu repertuāriem, tālāk piestāsim Bolivudā Indijā, no kurienes dosimies uz Angliju, Gruziju un Meksiku, no kuras atkal atgriezīsimies Latvijā un atkal kāpsim uz kuģa." Vietām, par kurām būs stāsts, tiks pieskaņots ne vien muzikālais repertuārs, bet arī tērpi. "Ir svarīgi, lai cilvēkiem būtu interesanti ne vien dzirdēt, bet arī redzēt. Lai būtu, kur piesaistīt acis."

Programma solās būt daudzveidīga un piemērota visai ģimenei – no jaunākās līdz gados cienījamākās paaudzes cilvēkiem. "Repertuārs ir ļoti plašs – izpildīsim gan omju jaunības dziesmas, gan parodijas, būs arī muzikāli pārsteigumi, pirotehnika, gaismu šovs. Ko redzēt būs," priecīgi teic Kaspars.

Koncertšovā piedalīsies arī eksotisko deju teātris "Romadance", ugunīgo deju studija "Nezāles", talantīgais muzikālo parodiju virtuozs un joku stāstnieks misters Neviens, kā arī uguņošanas salūta veidotāji "Uldis & Co".