Jāņa Paukštello 65 gadu jubilejas koncerts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jāņa Paukštello 65 gadu jubilejas koncerts publicitātes

Tautā iemīļotais "Dailes teātra" aktieris Jānis Paukštello šogad svin savu 65 gadu jubileju. Par godu šim notikumam, Jānis Paukštello 11. decembrī plkst. 18.00 Mālpils Kultūras namā uzaicina uz jubilejas koncertu.

Atbildi pareizi uz jautājumu un laimē ielūgumu divām personām uz koncertu 11. decembrī Mālpils Kultūras namā. Atbildi sūti uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 8. decembrim plkst.14.00.

"Kurā no minētajām filmām ir filmējies Jānis Paukštello"?

1. "Baiga vasara
2. "Pilsētas atslēgas"
3. "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"

Koncertprogramma noritēs divās daļās – pirmajā daļā uzstāsies aktiera draugs un kolēģis Varis Vētra, bet otrajā daļā koncerta apmeklētāji varēs baudīt šo svinību vaininieka Jāņa Paukštello neizsakāmo talantu.

Tā kā šis ir arī maestro Raimonda Paula jubilejas gads, tad caurvijoties Jāņa Petera mīlas dzejai, visas programmas garumā, aktiera izpildījumā izskanēs arī populārākās Raimonda Paula dziesmas.

Koncertā tiks izpildītas arī komponista Gaita Lazdāna dziesmas no Jāņa Paukštello jaunā mūzikas albuma "Vidū pašai dzīvībai ", kā arī jestrās ziņģes no "Mūžīgais unisons" repertuāra.