07.07.2012 09:40

Zvejnieksvētkos muzikālu dzīvesprieku ienesīs "O! Kartes skatuve" dalīnieki

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Sabīne un Kristaps dzīvē ir pāris, taču uz skatuves abi kāps kā solo mākslinieki katrs ar savu koncertprogrammu. Sabīne un Kristaps dzīvē ir pāris, taču uz skatuves abi kāps kā solo mākslinieki katrs ar savu koncertprogrammu. publicitātes foto

"Koncertprogramma būs raiba. Rādīšu visu, ko protu," smaidot teic jaunā dziedātāja Sabīne Berezina, kura sestdien ar dzīvespriecīgu koncertu uzstāsies Zvejnieksvētkos Carnikavā.

Koncerta sākums paredzēts plkst. 19.00, taču vakara gaitā uz skatuves kāps arī jaunais dziedātājs no Liepājas Kristaps Pujāts. Abi jaunieši dzīvē ir pāris, taču Zvejnieksvētkos uzstāsies katrs ar savu koncertprogrammu.

"Izpildīsim gan dziesmas, ko dziedājām "O! Kartes skatuves" šovā, gan arī savas oriģināldziesmas, kuras daudzi klausītāji, iespējams, nebūs dzirdējuši." Sabīne stāsta, ka K. Pujāts klausītājus priecēs ar paša komponētām dziesmām.

Savukārt Sabīnes uzstāšanās solās būt pavisam krāsaina – tajā būs iekļautas pašas komponētās dziesmas, dziesmas, kas speciāli sarakstītas Sabīnei, kā arī kompozīcijas gan RnB ritmos, gan šlāgera noskaņās. "Vēlos nodziedāt arī savas mīļākās repa izpildītājas Nicki Minaj dziesmu Super bass. Šo dziesmu būtu dziedājusi, ja tiktu šova finālā."

Abi jaunieši kopā piedalījušies televīzijas realitātes šovā "O! Kartes skatuve" un pēc šova aizvien saglabājuši romantiskas attiecības, taču kopīgā koncertā Sabīne gan nevēloties uzstāties. "Kopā ar savu puisi duetā negribētu dziedāt. Jau ir grūti, ja viņš sēž zālē un klausās."

Vasara daudzsološajai skatuves māksliniecei solās būt saspringta un koncertiem bagāta. "Slodze ir liela. Reizēm jūtos kā ceļinieks ar somu mugurā – katru dienu esmu kur citur. Nav pat laika izkaplēt dārzu, ko mamma aizvien atgādina izdarīt." Tomēr Sabīne teic, ka patiesībā labi vien ir, ja visu laiku ir rosība. "Galvenais ir izvērtēt, uz kuru pusi vērts skriet, bet uz kuru – nav."