06.07.2012 09:08

Saulkrastu svētku svinētājus šarmēs Linda Leen

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu svētku svinētāji pasākuma "Saulkrastu noslēpumi" ietvaros varēs baudīt akustisku dziedātājas Lindas Leen koncertu. Saulkrastu svētku svinētāji pasākuma "Saulkrastu noslēpumi" ietvaros varēs baudīt akustisku dziedātājas Lindas Leen koncertu. www.delfi.lv

"Esmu iedvesmas cilvēks un ļaujos tam, kas šajā brīdī ir manā sirdī," teic dziedātāja Linda Leen, kura jau šodien uzstāsies Saulkrastu svētkos.

Linda Leen ar dvēseliski akustisku koncertu priecēs 6. jūlija vakarā plkst. 21.30. "Koncertprogramma būs veidota atbilstoši saulrieta kontekstam. Tā būs dvēseliska, nevis skaļa," teic dziedātāja. Kopā ar Lindu Leen uz skatuves muzicēs ģitārists Mārcis Auziņš. Savukārt dziesmas, ko izpildīs, māksliniece neatklāj. "Tad vairs nevienam nebūs interesanti doties uz koncertu."

Lindu Leen Latvijas iedzīvotāji iepazinuši ne vien kā talantīgu dziedātāju, bet arī modes mākslinieci – gluži nesen Linda radījusi jaunu tērpu kolekciju "Etnografizēts". Dziedātāja izstrādājusi dizainu vīriešu un sieviešu krekliem, kā arī kleitām, kuras apdrukātas ar latviešu etnogrāfiskajiem rakstiem.

Taču, atbildot uz jautājumu, vai mūziku reiz varētu aizstāt ar modi, dziedātāja teic, ka nevēloties neko plānot. "Neviens cilvēks nezina, kas ar viņu notiks pēc gada. Parasti, ja viss ir sīki saplānots, Dievs kaut ko plānos maina." Linda Leen atzīst, ka parasti ļaujas tam, kurp ved iedvesma.

Saulkrastu svētku moto šogad ir "Saulkrastu noslēpumi". Trīs dienu garumā paredzēti dažādi muzikāli, sportiski un atraktīvi pasākumi.