27.06.2012 11:30

Riči priecēs siguldiešus nakts romantikā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Enerģiskie dziedātāji no Riču ģimenes. Enerģiskie dziedātāji no Riču ģimenes. publicitātes foto

Siguldas pilsdrupu estrādi 13. jūlijā "spridzinās" enerģiskie Riču ģimenes dziedātāji. Kopā ar viņiem uzstāsies eksotiskais deju teātris, muzikālu joku stāstnieki un pirotehnikas meistars.

Programmā: pasaules tautu kaislīgākās dziesmas par kvēlu mīlestību - latviešu, angļu, itāļu, spāņu, romu, krievu un arī latgaļu valodā. Krāšņi deju studijas un eksotisko deju teātra dejotāju priekšnesumi prožektoru gaismās, kā arī jaunāko dziesmu prezentācijas un pirmatskaņojumi, muzikālas parodijas, video projekcijas un pirotehnikas meistara gaismas šovs koncerta izskaņā.

 


Pasākumā "Riču nakts romantika" piedalīsies tautā iemīļotā grupa "Riči" , eksotisko deju teātris "Romadance", ugunīgo deju studija "Nezāles", talantīgais muzikālo parodiju virtuozs un joku stāstnieks misters "Neviens", kā arī uguņošanas salūta veidotāji Uldis & Co.

Koncertšovs ir veidots, kā krāšņs un muzikāls, dažādu priekšnesumu kopums visai ģimenei. Tajā sev interesanto un sirdij tīkamo atradīs gan liels, gan mazs.

Ieeja estrādē pulksten 20 savukārt koncertšova sākums ir pulksten 21. Ieejas maksa trīs lati; pasākuma dienā – četri lati. Bērniem līdz 12.gadu vecumam ieeja bezmaksas, vēsta portāls "Sigulda.lv".