11.07.2016 15:01

Paziņoti starptautiskā iPhone fotokonkursa uzvarētāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Fotogrāfs Siyuan Niu (Ķīna) Galvenās balvas ieguvējs par foto “Cilvēks un ērglis” Fotogrāfs Siyuan Niu (Ķīna) Galvenās balvas ieguvējs par foto “Cilvēks un ērglis” www.ippa.com

7. jūlijā tika paziņoti fotokonkursa iPhone Photography Award (IPPA) uzvarētāji. Konkursam vairākus tūkstošus fotogrāfiju bija iesūtījuši dalībnieki no 139 valstīm. IPPA ir starptautisks fotokonkurss, kurā var piedalīties ikviens, par nelielu samaksu iesūtot dalībai fotogrāfiju, kas uzņemta ar iPhone, iPad vai iPod touch.

Atsevišķi uzvarētāji tiek paziņoti šādās fotogrāfiju kategorijās: abstraktās, dzīvnieki, daba, ziedi, arhitektūra, bērni, ainava, dzīves stils, notikumi, panorāma, cilvēki, portrets, foto sērija (3 foto), klusā daba, saulriets, koki, ceļošana, citi.

Savā starpā konkurē ne tikai fotogrāfijas, bet arī fotogrāfi, jo atsevišķi tiek izdalīta kategorija "Gada fotogrāfs". Uzvarētāji tiek paziņoti reizi gadā, un šogad konkurss norisinājās jau devīto reizi. Konkurss parāda to, ka pat ar nelielu kameru iespējams uzņemt izcilas fotogrāfijas.

Piedāvājam iepazīties ar kategorijas "Gada fotogrāfs 2016" uzvarētājiem. Plašāku galeriju iespējams aplūkot konkursa mājaslapā www.ippawards.com.

Patryk Kulet (Polija) darbs no sērijas “Modernās katedrāles” 1. vietaPatryk Kulet (Polija) darbs no sērijas “Modernās katedrāles” 1. vieta

Robin Robertis (ASV) “Viņa saliecas līdz ar vēju” 2. vietaRobin Robertis (ASV) “Viņa saliecas līdz ar vēju” 2. vieta

Carolyn Mara Borlenghi (ASV) “Brīnumzeme” 3. vietaCarolyn Mara Borlenghi (ASV) “Brīnumzeme” 3. vieta