07.07.2016 11:02

Salaspils mūzikas un mākslas dārzā notiks kamermūzikas koncerts

Autors  salaspils.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils mūzikas un mākslas dārzā notiks kamermūzikas koncerts salaspils.lv

Pagājušā gada augustā Salaspilī aiz kultūras nama "Rīgava" tika atklāts brīnišķīgs dārzs. Ērti soliņi, neparasti gaismekļi, āra mūzikas instrumenti, krāšņi apstādījumi un Salaspils Mūzikas un mākslas skolas pedagogu A.Reiča un A.Ivdras gleznoti Salaspils motīvi. Vēl viena skaista un sakārtota vieta Salaspilī.

Pirmie sezonas pasākumi jau izskanējuši ar pilnu krūti – vairāki koncerti, teātris gan lieliem, gan maziem, kā arī Novada svētku zaļumballe.Dārzs turpina iepriecināt savus apmeklētājus ar jaunām aktivitātēm. Sadarbībā ar Latvijas koncertiem 13.jūlijā pulksten 19.00 dārzā notiks kamermūzikas koncerts "Rendez-vous".

Koncerta "Rendez-vous" ideja ir iepazīstināt klausītājus gan ar latviešu, gan franču komponistu krāsaino un izsmalcināto kamermūziku dažādu instrumentālo ansambļu sastāvos. Programmā varēs dzirdēt Kamila Sensānsa, Kloda Debisī, Ērika Ešenvalda, Romualda Kalsona, Pētera Plakida un Jura Karlsona mūziku.

Koncertu atskaņos Latvijas Nacionālās operas orķestra domubiedri mūzikā - flautu grupas koncertmeistara vietniece Guna Paula, klarnešu grupas koncertmeistars Mārtiņš Circenis, čellu grupas koncertmeistara vietniece Diana Ozoliņa un pianiste Agnese Egliņa, kuri saspēlējas jau trīs gadus un ir kopīgi iestudējuši vairākas kamermūzikas programmas.