15.06.2012 13:18

Bērni zīmē savu sapņu Olaini

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Jaunolaines kultūras namā aplūkojama vizuālās mākslas un telpisko objektu konkursa "Mana sapņu Olaine" bērnu darbu izstāde.

 Tajā atainotas bērnu fantāzijas par pilsētu, kurā dzīvojam un gribam dzīvot, atspoguļojās zīmējumos, maketos un dekoros.

Olaines novada svētku laikā izstādes apmeklētājiem bija iespēja balsot par sev tīkamāko bērnu darbu. Visvairāk balsu un Simpātiju balvu 30 latu apmērā ieguva Olaines 2.vidusskolas 10.klases skolniece Jūliju Voronova. Savukārt pēc nopietna žūrijas vērtējuma konkursa balvu fonds tika sadalīts 21 konkursa dalībniekam. No Olaines 1.vidusskolas pie balvām tiks Marks Locs, Tīna Vilāne, Santa Kristiāna Zeltiņa, Andis Pontaks, Deizija Ieviņa, Betija Griķe, Daniels Vanags, Elizabete Puriņa un Konstantīnss Kovaļovs.

No Olaines 2.vidusskolas: VioletA AndrejevA, Anna Kazakova, Oļegs Peretjagins, Mazens Zibaru, Marina Saško, Georgijs Ļasko, Katarina Neifelde, Darja Saveļjeva, Andrejs Skorinko.

Veicināšanas balva tika piešķirta arī Olaines pirmsskolas izglītības iestādēm "Dzērvenīte" un "Zīle", un speciālajai pirmsskolas izglītības iestādei "Ābelīte".

Skolēni iegūtās balvas varēs saņemt, sākoties jaunajam mācību gadam, informē Mārīte Zaube, Olaines pašvaldības speciāliste izglītības, kultūras un jaunatnes lietās.