26.02.2016 15:57

Noskaidros pirmos 40 dziedāšanas konkursa "Ghetto Faktors" dalībniekus

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Noskaidros pirmos 40 dziedāšanas konkursa "Ghetto Faktors" dalībniekus arhīvs

4. martā mūzikas klubā "FIRST Dacha" norisināsies "Ghetto Games" rīkotā dziedāšanas konkursa "Ghetto Faktors" pirmā atlases kārta, kurā tiks noskaidroti pirmie 40 dalībnieki, kas turpinās dalību projektā. Jebkurš dziedāt gribētājs konkursam vēl var pieteikties līdz 1. martam.

Vokālais konkurss "Ghetto Faktors" norit ar devīzi "Seko savam sapnim!". Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar Ghetto TV, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties "Ghetto Games" lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā 200 000 cilvēku lielai auditorijai. Savu dalību žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi un mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.

Projekta "Ghetto Faktors" mērķis ir atrast personību ar vislielāko potenciālu dziedāšanā, un attiecīgi šī projekta uzvarētājam vai uzvarētājai sniegt iespēju saistīt vai turpināt savu dzīvi ar profesionāla mūziķa karjeru. Pirmajā "Ghetto Faktors" konkursā 2013. gadā sevi spilgti pieteica šobrīd atpazīstamie mūziķi Aminata Savadogo un Justs Sirmais, taču uzvarēja Kristīne Prauliņa, kura šobrīd veiksmīgi turpina sadarbību ar Raimondu Paulu un Latvijas Radio bigbendu.

""Ghetto Faktora" burvība ir tajā, ka pilnīgi visiem, neatkarīgi no sagatavotības pakāpes, tiek dota vienāda iespēja. Šis projekts var kalpot gan kā atspēriena punkts mūziķa karjerai, gan kā platforma dažādu ar mūziku saistītu talantu attīstīšanai," atzīst "Ghetto Games" oficiālais dīdžejs un viens no projekta vadītājiem un idejas autoriem Mārtiņs Klucis (DJ Get Dizzy).

Pieteikšanās aktivitāte ir ļoti augsta un, neskatoties uz pieteikumu skaitu, uzstāties iespēja tiks dota katram, kurš būs iesūtījis anketu un ieradies uz atlasi. Katram dalībniekiem a cappella versijā žūrijas priekšā būs jāizpilda viena vai divas pēc savas gaumes izvēlēts dziesmas un, apkopojot žūrijas rezultātus, vietnē facebook.com/ghettofaktors tiks publicēti 40 labāko dalībnieku video, kuri turpinās dalību projektā ar iespēju publiski uzstāties kādā no nākamajām konkursu kārtām.