08.06.2012 13:17

Starp dzejoļiem un pilsdrupām Siguldā varēs sastapt Vari Vētru

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Varis Vētra teic, ka aktiera profesijā pats jaukākais ir tas, ka var piedalīties gan teātra izrādēs, gan televīzijas uzvedumos, gan koncertos, satiekot daudz interesantu cilvēku. Varis Vētra teic, ka aktiera profesijā pats jaukākais ir tas, ka var piedalīties gan teātra izrādēs, gan televīzijas uzvedumos, gan koncertos, satiekot daudz interesantu cilvēku. publicitātes foto

Aktieris un dziedātājs Varis Vētra kopā ar Olgu Rajecku uzņēmies brīvdabas koncertprogrammas "Pasaule, pasaulīt" vadītāja pienākumus un nedēļas nogalē kāps uz Siguldas pilsdrupu estrādes skatuves.

Sirsnīgajā koncertā aktieris gan uzstāsies kopā ar aktrisi Lilitu Ozoliņu un O. Rajecku, izpildot dziesmu "Māmiņai", gan dziedās arī vienu no skaistākajām paša komponētajām dziesmām "Tu esi skaista visos niekos, sīkumos". Aktieris teic, ka kolektīvā izveidojusies lieliska saskaņa. "Viss, ko darām, ir tāds kā hepenings – atļaujamies improvizēt. Man šķiet, izdodas brīvi un nepiespiesti."

Tomēr visvairāk laika ārpus koncertēšanas pašlaik tiek veltīts otrā mūzikas diska izdošanai rudenī, kā arī topošajam uzvedumam par vīrieša un sievietes attiecībām, kas būs redzams Dailes teātrī. "Nakti un dienu to vien daru kā visu brīvo laiku cenšos veltīt izrādes liriskā materiāla – dzejoļu un dialogu – rakstīšanai. Tā būs atklāta saruna starp vīrieti un sievieti."

Brīvdabas koncerts visai ģimenei notiks sestdien, 9. jūnijā, plkst. 18.00 Siguldas pilsdrupu estrādē. Koncertā piedalīsies arī Uģis Roze, Anna Dribas, bērnu deju kolektīvs "Dzintariņš" un vokālais ansamblis "Knīpas un knauķi".