25.05.2012 15:44

Dziedātāja Ineta Rudzīte: Pošos uz balli bērnības pilsētā Salaspilī

Autors  Agnese Dzene, «Rīgas Apriņķa Avīze»
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ineta Rudzīte Salaspilī dziedās, tiksies ar draugiem – Salaspils novada domes galvu Raimondu Čudaru un viņa sievu Evu, kā arī baudīs citu mūziķu koncertus. Ineta Rudzīte Salaspilī dziedās, tiksies ar draugiem – Salaspils novada domes galvu Raimondu Čudaru un viņa sievu Evu, kā arī baudīs citu mūziķu koncertus. publicitātes attēls

Dziedātāja Ineta Rudzīte atgriezīsies dzimtajā pilsētā, lai ar balss melodijām priecētu Salaspils novada svētku dalībniekus.

Nu jau vairākus gadus Ineta ar vīru dzīvo Garkalnes novada Bukultos, bet ik pa brīdim atbrauc arī uz Salaspili, kur joprojām dzīvo viņas mamma un tētis. Atsakoties no piepilsētas dzīvesveida, Ineta nesūdzas par pārlieku pilsētniecisko vidi. "Mums ir māja un liels dārzs. Kad man gribas būt pie dabas, es izeju ārā un daba ir manā priekšā. Speciāli nav nekur tālu jābrauc," saka dziedātāja.

Tomēr viņa priecājas par katru iespēju atgriezties dzimtajā pilsētā. "Salaspils joprojām man ir ļoti mīļa pilsēta. Pēdējā laikā jau sanāk, ka mamma biežāk brauc pie manis uz Rīgu un es uz Salaspili mazāk. Bet tur joprojām dzīvo mani bērnības, jaunības un nu jau ģimenes draugi – novada mērs Raimonds Čudars un viņa sieva Eva. Pa reizei arī viens pie otra viesojamies," pastāsta Ineta.Gatavojoties sestdien gaidāmajam koncertam Salaspilī, Ineta ir izveidojusi īpašu programmu, kurā skanēs gan jaunizdotajā solo albumā "Baltais zieds" iekļautās, gan dažas franču dziesmas. Ineta saka, ka daudzi viņas paziņas apmeklēs koncertu. "Vecāki jau ir apziņojuši visus vecākus un kaimiņus, pateikuši, ka jānāk," smej dziedātāja.

Sestdiena Inetai solās būt īpaši spraiga, jo pirms un pēc koncerta Salaspilī vēl jāpaspēj uz diviem citiem koncertiem. Bet pēc visas garās dienas Ineta sola atgriezties Salaspilī un turpināt baudīt novada svētku priekus kopā ar vecākiem un draugiem. "Es noteikti gribu noklausīties "Keksus". Tā ir viena no manām mīļākajām grupām. Vakarā uzstāsies arī citi man zināmi un pazīstami mūziķi, piemēram, Maija Aukšmukste. Iespējams, palikšu arī uz balli," atklāj dziedātāja.