11.06.2015 14:01

Leļļu teātris sāk biļešu pārdošanu uz augusta izrādēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Leļļu teātris sāk biļešu pārdošanu uz augusta izrādēm publicitātes

Latvijas Leļļu teātris nākamajā sezonā, kas sāksies 8. augustā, iepriecinās gan pašus mazākos skatītājus, gan strādās pie trīs jaunu izrāžu iestudēšanas. Turklāt Leļļu teātra skatītāji uz nākamās sezonas izrādēm biļetes var iegādāties jau no 10. jūnija.

Jaunās sezonas pirmajā mēnesī jau tradicionāli tiek piedāvātas izrādes mazākajiem skatītājiem – "Slavenais pīlēns Tims", "Trīs sivēntiņi un vilks", "Trakulīte sandalīte", "Kas notiek Dižmežā?" un daudzas citas. Šobrīd vēl ir iespēja iegādāties vislabākās vietas zālē arī uz publikas īpaši iemīļotajiem iestudējumiem "Un atkal Pifs" un "Joka pēc alfabēts".

Paralēli izrādēm teātrī notiks darbs pie jauno izrāžu iestudēšanas. Līdz ar skolas sākumu septembrī skatītājus priecēs veselas trīs pirmizrādes. Latviešu trupā tiek iestudētas izrādes "Kur ņemt vienu apkampienu?" (režisore Laila Kirmuška) un "Kentervilas spoks" (režisore Nadežda Aļekesejeva), savukārt krievu trupā – "Septiņi kazlēni un vilks" Valda Pavlovska režijā.

Lai izrāžu atmosfēru varētu izbaudīt arī vasarā, kad aktieri un lelles atpūtīsies, Leļļu teātra kasē iespējams iegādāties jauno audio disku "34 krāsas dziesmās" – mūziku no senām un ne tik senām teātra izrādēm.

 

Biļetes uz Leļļu teātra izrādēm iegādājamas visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu kase Latvijas Leļļu teātrī strādās līdz sezonas beigām – 19. jūnijam, un atsāks darbu 20. jūlijā. Informācija par Latvijas Leļļu teātra izrādēm atrodama www.lelluteatris.lv.