23.05.2015 19:33

Pirmajā dienā nopirkta vairāk nekā puse Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku biļešu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pirmajā biļešu tirdzniecības dienā nopirktas 24 209 biļetes uz visiem Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumiem. 60 % no visām nopirktajām biļetēm ir iegādātas interneta veikalā, 40% - "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Svētku rīkotāji pavēstīja, ka kopumā sestdien tika nopirkti un telefoniski norezervēti 54 % no publiskā tirdzniecībā pieejamām biļetēm.

"Šodien biļešu tirdzniecība noritēja raiti un bez sarežģījumiem. Lielākā aktivitāte bija vērojama no rīta – gan pie kasēm Rīgā un lielākajās pilsētās, gan interneta veikalā. Kā jau prognozējām, lielākā interese ir par tautas deju Laureātu kolektīvu koncertu, deju lieluzvedumu Daugavas stadionā un Noslēguma koncertu Mežaparkā. Lielu interese ir arī par šī gada jaunievedumiem - kokļu mūzikas koncertu un mūsdienu dejas lielkoncertu," atzīmē Svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

Šobrīd ir pieejamas biļetes uz šādiem Svētku notikumiem - gan Noslēguma koncertu un tā ģenerālmēģinājumu, gan tautas mūzikas koncertu, pūtēju orķestra koncertu, simfoniskās mūzikas koncertu, kokļu mūzikas koncertu, mūsdienu deju lielkoncertu 7. jūlijā plkst. 12.00 un tā ģenerālmēģinājumu 6. jūlijā plkst. 17.00 u.c. pasākumiem. Uz deju lieluzveduma koncertiem un ģenerālmēģinājumu, tautas deju kolektīvu laurēatu koncertu un mūsdienu dejas lielkoncertu (7.jūlijā plkst.19:00) ir pārdotas un rezervētas visas publiskajā tirdzniecībā pieejamās biļetes.

Būtiskākie Svētku notikumi tiks rādīti gan tiešraidē, gan ierakstos Latvijas Radio, Latvijas Televīzijā un internetā.