04.12.2014 16:25

Tautā mīlēti aktieri pētīs demogrāfisko situāciju Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tautā mīlēti aktieri pētīs demogrāfisko situāciju Mārupē Publicitātes

6. decembrī plkst. 18 Mārupes kultūras centrā viesosies muzikālā un pozitīvā izrāde "Gribu bērnu!", ko tās veidotāji ‒ "Pannas Teātris" ‒ nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās.

Izrādes iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo.

Kādā dziesmā teikts:
"Diemžēl mēs esam
Tik daudz, cik mēs esam,
Un vairāk mēs nevaram būt..."

Izrādes veidotāji domā, ka varam gan. Un kā vēl! Vajag tikai sev pateikt, ka gribēt būt vairāk ir normāli un jēdzīgi, turklāt ne tikai cilvēku skaita izpratnē.

Tautā mīlētie aktieri Ģirts Ķesteris, Maija Doveika, Zane Daudziņa un Aldis Siliņš grib vairāk. Kāpēc gan neiesvilināt skatītāju sirdīs patiesas ilgas un emocijas par savstarpējo attiecību dzīvinošo spēku tieši šādam nolūkam veidotā izrādē, ārpus seriāla "UgunsGrēks" rāmjiem?

"UgunsGrēks" ir ilgākais latviešu dialogu seriāls pašmāju televīzijas vēsturē. Tā situācijas, notikumus un tekstus rada divas simpātiskas latvietes – Gunta Kalniņa un Inta Bernova, kuras ir arī jaunās komēdijas "Gribu bērnu!" autores.

Izrāde "Gribu bērnu!" vasaru pavadīja Latvijas pilsētu brīvdabas estrādēs un pulcēja daudzus tūkstošus skatītāju. Tikties ar iemīļotajiem aktieriem bija sanākuši lieli un mazi, kā arī tie, kuri no tiesas grib bērnu. Ar izrādi "Gribu bērnu!" "Pannas teātris" aicina sabiedrību aizdomāties par demogrāfisko situāciju Latvijā, kā arī veic savu nelielo pētījumu ‒ vai tiešām mums ir tik zemi dzimstības rādītāji?

"Pannas" novērojumi liecina, ka nav! Aizkustinoši jauki un patīkami redzēt jaunās ģimenes, topošās māmiņas un gādīgos topošos tētus tik kuplā skaitā!

6. decembrī kopā ar izrādi "Gribu bērnu!" "Pannas Teātris" lūkos, kā tad ir ar demogrāfisko situāciju Mārupē, tādēļ laipni aicināti uz izrādi visi, kuri vēlas jautri pavadīt vakaru iemīļoto aktieru kompānijā!