13.11.2014 12:31

Ādažu Mākslas un mūzikas skolas bērni gūst godalgas Pasaules bērnu zīmējumu konkursā Taivānā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu Mākslas un mūzikas skolas audzēkne Līna Telma Leihnere ar savu godalgoto mākslas darbu "Koķetais Enģelis” Pasaules bērnu zīmējumu konkursā. Ādažu Mākslas un mūzikas skolas audzēkne Līna Telma Leihnere ar savu godalgoto mākslas darbu "Koķetais Enģelis” Pasaules bērnu zīmējumu konkursā. www.adazumms.lv

Ādažu Mākslas un mūzikas skolas audzēkņi ieguvuši trīs zelta godalgas un trīs atzinības sertifikātus Pasaules bērnu zīmējumu konkursā Taivānā.

Starptautiskā konkursā, kurā piedalījās bērni no visas pasaules, pie zelta medaļām tika Ādažu Mākslas un mūzikas skolas Mākslas nodaļas audzēknes Telma Līna Leihnere, Līva Eglīte un Karlīna Artemenkova, portālam "Apriņķis.lv" pavēstīja pašvaldības pārstāve Monika Griezne.

Tāpat trīs Ādažu skolas audzēkņi – Zelda Tilgase, Katrīna Elsberga un Toms Čaune – konkursā Taivānā ieguva atzinības sertifikātus.

Kopumā žūrija ar zelta godalgām apbalvoja 20 jaunos māksliniekus no visas pasaules, tostarp piecas zelta godalgas ieguva bērni no Latvijas.

Pasaules bērnu zīmējumu konkursā Taivānā šogad piedalījās 50 valstu pārstāvji, un žūrija vērtēšanai saņēma aptuveni 30 000 bērnu mākslas darbu.