01.10.2014 14:52

Izstādē "Baltic Furniture 2014" – plaša mēbeļu izvēle visām gaumēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Biroja krēsls, kas seko ķermeņa kustībām un pielāgojas tām, ergogalds, kura darba virsma regulējama vajadzīgajā augstumā, galds, kas transformējas par krēslu, – ar to visu varēs tuvāk iepazīties izstādē. Biroja krēsls, kas seko ķermeņa kustībām un pielāgojas tām, ergogalds, kura darba virsma regulējama vajadzīgajā augstumā, galds, kas transformējas par krēslu, – ar to visu varēs tuvāk iepazīties izstādē. publicitātes

Modernas un kvalitatīvas mēbeles mājoklim, ergonomiski risinājumi mūsdienīgam birojam, oriģinālas dizaina lampas un gaumīgi interjera priekšmeti.

Tas viss sagaida apmeklētājus starptautiskajā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstādē "Baltic Furniture 2014", kas no 2. līdz 5. oktobrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

"Šogad izstādē redzēsim gan iemīļotus mēbeļu zīmolus un viņu jaunāko piedāvājumu, gan nebijušas vēsmas, ko ienesīs pašmāju un ārvalstu apgaismojuma risinājumu ražotāji un tirgotāji, kopumā vairāk nekā 100 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Rumānijas. Neizpaliks arī dalībnieku sarūpētie īpašie piedāvājumi un profesionāļu konsultācijas!" stāsta izstādes "Baltic Furniture 2014" projekta vadītājs Edgars Skara.

Izstādē piedalīsies tādi Latvijā iecienīti zīmoli kā "Wenden Furniture", "Bolderāja serviss", "Straubek Furniture", "Feidi", "Zunda", "Kate" u. c., kas priecēs ar oriģināliem mēbeļu dizainiem, inovatīvu pieeju mēbeļu ražošanā un kolekciju daudzveidību.

Baltijas mēbeļu ražotāju produkcija – kvalitatīva un iecienīta
Apskatot Baltijas ražotāju plašo piedāvājumu, apmeklētāji pilnībā varēs nokomplektēt guļamistabu, viesistabu vai bērnistabu, kā arī atrast mēbeles vannas istabai, darbistabai, priekšnamam un pat dārzam. Sākot ar ēdamistabas galdu, dīvānu un skapi, līdz pat saskaņotām mēbeļu kolekcijām, kurās TV galdiņš ideāli papildina sekciju, savukārt sekcija – kumodi.

Vietējais mēbeļu ražotājs "Asnova" piedāvās vienu no praktiskākajām mēbelēm jebkurā mājoklī – iebūvējamos skapjus ar apdrukātām bīdāmajām durvīm, bet uzņēmums "Davanti" palīdzēs izvēlēties piemērotākās mēbelēm pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem, lai varētu gan ērti mācīties, gan kvalitatīvi atpūsties un spēlēties.

"Farens Virtuves" stendā varēs novērtēt Igaunijā ražotās izcilas kvalitātes dizaina virtuves, kā arī uzzināt, cik praktiski ir iebūvēt ledusskapi vai trauku mazgājamo mašīnu atvilktnē. Savukārt Lietuvas ražotāji "Dekbanus", "Gintaro Baldai" u. c. plašā klāstā prezentēs modernas mīkstās mēbeles – dīvānus un sēžampufus, kuros laiski pavadīt vakarus kopā ar ģimeni vai uzņemt ciemiņus.

Biroja mēbeļu segmentā dominē inovācijas
Biroja mēbeļu ražotāji šogad apmeklētājus centīsies pārsteigt ar ergonomiskiem mēbeļu risinājumiem. Biroja krēsls, kas seko ķermeņa kustībām un pielāgojas tām, ergogalds, kura darba virsma regulējama vajadzīgajā augstumā, galds, kas transformējas par krēslu, – ar to visu varēs tuvāk iepazīties "KLARBERG", "R+R CONCEPT", "Baltic Ergonomics Group", "AIS" un citu uzņēmumu stendos.

Jaunums – moderni apgaismojuma risinājumi
Šogad pirmo reizi līdztekus mēbelēm un interjera aksesuāriem apmeklētāji varēs iegādāties arī modernus un inovatīvus apgaismojuma risinājumus, kas būs lielisks papildinājums noskatītajām mēbelēm. Piedāvājumā būs gaismas ķermeņi mājokļu, biroju, lielveikalu, kafejnīcu, restorānu, viesnīcu un āra teritoriju iekārtošanai – dažādu formu, izmēru un krāsu. Tos piedāvās "LaLampa", "4ROOM", "Baltic Ergonomics Group", "SLM Solutions", "Uniqcube" un citi uzņēmumi.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2014", kurā Baltijas dizaineri prezentēs oriģinālas mēbeles, interjera un grafiskā dizaina darbus, modes aksesuārus un dzīvesstila produktus. Stilīga vanna diviem, oriģināli gultas galvgaļi, tamborēti sēžampufi, kumode ar 3D printētiem rokturiem, lampas dārgakmeņu formā – šie un vēl citi dizaina meistardarbi sagaida izstādes apmeklētājus.

Izstādi "Baltic Furniture 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".

Ieejas biļete – EUR 6, pensionāriem, skolēniem, studentiem – EUR 5, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas, ģimenes biļete (divi pieaugušie un divi bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 15. Grupu (10+) biļešu cenas: skolēnu grupas ieejas biļete – EUR 3,5,
studentu grupas ieejas biļete – EUR 4.