10.05.2014 18:25

Uzdāvini mammai "Visskaistākās melodijas"

Autors  Rasma Rudzāte
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Uz Sergeja Jēgera koncertu "Visskaistākās melodijas" koncertzālē "Baltais flīģelis" Siguldā esam gaidīti svētdien, 11. maijā, plkst. 18.00. Uz Sergeja Jēgera koncertu "Visskaistākās melodijas" koncertzālē "Baltais flīģelis" Siguldā esam gaidīti svētdien, 11. maijā, plkst. 18.00. publicitātes

Siguldas koncertzāles "Baltais flīģelis" vadītāja Sandra Zandberga Mātes dienā aicina ikvienu ar vismīļākajām jūtām un domām atcerēties savu vistuvāko un nozīmīgāko cilvēku dzīvē – savu māmiņu.

Ikdienas steigā mums bieži vien pietrūkst mierīgu un emocionāli skaistu brīžu, ko pavadām kopā ar mammu, teic koncertzāles vadītāja. "Mātes diena dāvā šādu iespēju, un tās pievakarē mēs piedāvājam brīnišķīgu koncertu "Visskaistākās melodijas", kuras izpildīs mūsu iemīļotais kontrtenors Sergejs Jēgers."

Mākslinieks šo programmu veidojis no pasakaini skaistām melodijām – sākot ar baroka laikmetu līdz mūsdienām. Viņš pats tās pieteiks un mazliet pastāstīs arī par savu izvēli – Kristofa Vilibalda Gluka, Georga Frīdriha Hendeļa, Džakomo Pučini, Romualda Kalsona un Zigmāra Liepiņa dziesmām. Tās izskanēs koncertmeistares Ievas Šmites Misiņas pavadījumā.

"Sergejs Jēgers ir īpašs mūziķis, jo daba viņu apveltījusi ar balsi, kāda tiek dota ļoti retajam. Kontrtenora balss skanējums un ļoti emocionālā mūzika, ko viņš izpilda, veldzē un aizkustina līdz pašiem dvēseles dziļumiem. Uzdāviniet šo koncertu savām māmiņām un sagādājiet viņām brīnišķīgus mirkļus, ko pēc koncerta varat turpināt baudīt mājās ģimenes lokā," aicina Sandra Zandberga.