20.04.2014 12:33

Uz gaišu koncertu Baltajā svētdienā Ķekavā aicina Arnis Miltiņš

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz gaišu koncertu Baltajā svētdienā Ķekavā aicina Arnis Miltiņš publicitātes

Tieši pēc nedēļas Baltajā svētdienā, 27. aprīlī, pulksten 12 (pēc dievkalpojuma, kas sākas plkst. 10) Doles-Ķekavas ev. lut. baznīcā uzstāsies dziesminieks Arnis Miltiņš.

Arnis Miltiņš labi pazīstams kā melodisku dziesmu, romantisku balāžu, kā arī bērnu dziesmu autors un izpildītājs. Dziesminieka repertuāra pamatu veido autordziesmas, Imanta Kalniņa dziesmas, tautasdziesmas, kā arī citu Latvijas komponistu un dziesminieku dziesmas (U. Ozols, M. Putniņš, V. Atāls, I. Akuratere, M. Lasmanis un citi). Autordziesmās izmantoti I. Zanderes, A. Akmentiņa, M. Melgalva, Vika, A. Dragunas, J. Kacena un citu teksti.

Mūziķis uzstājies tādos dziesminieku festivālos kā "Vislatvijas Dziesminieku saiets", "Kurzemītes maliņā", "Austrasdienas", Mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" folkmūzikas, džeza un blūza koncertos, baznīcās un citviet. Nu jau ierakstīti vairāki albumi kopā ar tādiem mūziķiem kā Ieva Akuratere, Dainis Leitāns, Kaspars Zemītis un citi.

Nereti A. Miltiņš uzstājas kopā ar saviem bērniem – Laimu Miltiņu (balss, vijole), Jāni Miltiņu (klavieres) un Kārli, kā Katlakalna ev. lut. draudzes loceklis piedalās arī draudzes ansamblī.