25.03.2014 09:58

22 aktīvi bērni piedalās mazo vokālistu konkursā "Olaines Cālis 2014"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
22 aktīvi bērni piedalās mazo vokālistu konkursā "Olaines Cālis 2014" organizatoru arhīvs

Olaines kultūras namā noslēdzies mazo vokālistu konkurss "Olaines Cālis 2014", kurā piedalījās bērni vecumā no trim līdz sešiem gadiem.

Konkursa žūrijā šogad darbojās Olaines mūzikas skolas pedagoģes Diāna Sumina un Baiba Bubiere, kā arī dziedātājs, komponists un dziesmu aranžētājs Atis Auzāns.

Augstāko žūrijas novērtējumu un konkursa galveno nomināciju saņēma Darja Semjonova no pirmsskolas izglītības iestādes "Magonīte", kuras skolotāja ir Lolita Saulīte. Otru augstāko vērtējumu izpelnījās Diāna Lote Valberga no PII "Dzērvenīte" (skolotājas ‒ Baiba Bubiere un Liene Normonta), bet trešo vietu ieņēma divas mazās dziedātājas ‒ Dana Danija Veinberga un Jeļena Meļehina arī no PII "Dzērvenīte" (skolotāja Liene Normonta).

Žūrijas piešķirtu titulu saņēma katrs konkursa dalībnieks, un nominācijas tika īpaši piemeklētas katram mazajam dziedātājam.

Bet, pirms mazie dziedātāji uzstājās ar savu talantu un prasmēm, savu sniegumu rādīja ansamblis "Olaines cālīši", skolotāja Aija Liepiņa un mazā olainiete Elizabete Siliņa.

Olaines Kultūras centrs izsaka pateicību vecākiem, kas bija sagatavojuši bērnus konkursam un piestrādājuši arī pie tērpiem, palīdzot dziedātājiem iejusties tēlā. Pateicība izteikta arī muzikālajām skolotājām Jevgēnijai Roščenkovai (PII "Dzērvenīte"), Nataļjai Šlajus un Aijai Liepiņai (SPII "Ābelīte"), Dacei Platkājai (PII "Zīle"), Olgai Zujevičai, Jūlijai Streļajevai (PII "Magonīte").