12.03.2014 14:53

Būvē, remontē, labiekārto? Nāc uz izstādi "Māja I 2014"!

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Būvē, remontē, labiekārto? Nāc uz izstādi "Māja I 2014"! publicitātes

Laikapstākļi aiz loga liecina, ka tuvojas pavasaris, tāpēc jāsarosās visiem, kas nolēmuši būvēt, remontēt, renovēt vai ienest jaunas vēsmas sava mājokļa interjerā, jo no 13. līdz 16. martam Ķīpsalā notiks gada būvniecības notikums Nr. 1 – izstāde "Māja I 2014".

"Nav nozīmes, vai plānojat savu mājokli būvēt no pašiem pamatiem, ielikt tam jaunus logus vai durvis, nomainīt veco apkures sistēmu vai veikt nelielu remontu – izstādes plašajā piedāvājumā noteikti atradīsiet visu nepieciešamo celtniecības un remontdarbu veikšanai. Šogad izstādē uzsvaru liekam uz drošiem un kvalitatīviem būvmateriāliem," stāsta izstādes "Māja I 2014" projekta vadītājs Roberts Brēde.

Šogad izstādē piedalīsies vairāk nekā 400 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Zviedrijas, Lielbritānijas, Austrijas, Krievijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Čehijas, Itālijas, Ukrainas un Somijas, kopā no 15 valstīm.

Viss nepieciešamais mājokļa būvniecībai un remontam

Kvalitatīvus, drošus, energoefektīvus un videi draudzīgus būvmateriālus, apdares materiālus, būvinstrumentus un būvtehniku, ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, santehniku, siltuma un ūdens apgādes sistēmas izstādē prezentēs "Lugaži", "Tenapor", "Aeroc", "Warehouse" "Niedru jumti", "Jumtu segumu centrs", "Rollita", "Vinteko", "Staļi", "Velux", "Hörmann", "Monier", "Iļģuciems", "Cita Santehnika", "Buderus" un vēl daudzi citi pašmāju un ārvalstu uzņēmumi. Nāciet kopā ar savu būvdarbu vadītāju vai konsultējieties ar zinošajiem izstādes dalībniekiem, lai daudzveidīgajā piedāvājumā atrastu optimālāko un jūsu maciņa biezumam atbilstošāko risinājumu!

Izdevīgi apkures risinājumi

Ja šā brīža apkures sistēma savu laiku jau ir nokalpojusi un jaunajā apkures sezonā plānojat iegādāties jaunu, tad izstādē varēsiet aplūkot kvalitatīvus, lietošanā ērtus un drošus risinājumus par ļoti izdevīgām cenām. Granulu un granulu-malkas katlus, siltumsūkņus, gāzes apkures iekārtas, kamīnus un vēl citus apkures risinājumus izstādē piedāvās "Apkures katli", "Rikon AC", "Silta-Māja.lv", "Ekopluss", "Akmens krāsnis" un citi uzņēmumi.

Laiks pārmaiņām interjerā!

Pavasaris ir brīdis, kad mājokļa interjerā vēlamies ienest jaunas vēsmas. Izstādē varēsiet aplūkot un iegādāties dizaina mēbeles, interjera aksesuārus, gaismas ķermeņus, žalūzijas un citas preces.

Personalizētu dizaina slēdžu sēriju "Merten Creativ", kas ļauj pielāgot dažādu funkciju slēdžus sienu, tapešu vai mēbeļu krāsai, izstādē prezentēs SIA "Schneider Electric Latvija". Slēdžu dizainu varēs radīt arī pats mazākais ģimenes loceklis, uzzīmējot zīmējumu un ar vecāku palīdzību tā fragmentu ievietojot slēdzī.

Savukārt interesantus un neordinārus virtuvju, vannas istabas un korpusa mēbeļu dizaina risinājumus, kā arī dažādu krāsu un faktūru virsmu un fasāžu apdares materiālus dzīvokļu un privātmāju interjeriem prezentēs uzņēmums "rQ mēbeles".

Dāmām izstādē noteikti jāapskata SIA "Keraplast" piedāvātie gaismas ķermeņi virtuvei, viesistabai un guļamistabai, kuru dizainu radījuši pazīstami somu dizaineri un kuru unikalitāte ir novērtēta visā pasaulē. Tikmēr SIA "Escada Wood" stendā kungus aicinās iepazīties ar uzņēmuma jaunāko produktu – izmeklētā retro stilā un koka apdarē veidotu akustikas sistēmu, kurai jābūt katra laba dizaina un mūzikas cienītāja mājoklī.

Savukārt, ja esat vintage stila interjera aksesuāru piekritējs, tad jūsu mājoklī noteikti iederēsies grezna senlaicīgo podiņu krāsns, ko piedāvās "Nams AV". Šī krāsniņa telpai piešķir ne vien īpašu šarmu, bet arī pārsteigs un iepriecinās ciemiņus.

Dārza mājas un pirtis svētku un atpūtas brīžiem

Kurš gan no mums nav domājis par skaistu lapeni piemājas dārzā vai guļbūves pirtiņu lauku sētā, kurā atpūsties kopā ar ģimeni un draugiem? Izstādē varēsiet apskatīt ne vien kvalitatīvas un ekoloģiskas lapenes un pirtis, bet arī koka kempinga mājas, dārza, grila un brīvdienu mājas, nojumes un kublus.

Ielūkoties nākamās desmitgades guļbūvju modes tendenču aizsākumā izstādē "Māja I 2014" aicinās SIA "Neo", bet SIA "Active Trade Company" piedāvās par īpašu cenu iegādāties demo vasaras māju, kā arī klātienē tuvāk iepazīties ar kubla un mucveida pirts priekšrocībām. Savukārt kvalitatīvas, daudzfunkcionālas un skaistas stikla verandas un paviljonus demonstrēs SIA "Eko Invest".

Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/maja1. Izstādi "Māja I 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".

Izstādes darba laiks:

13.–15. marts 10.00–19.00
16. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Ieejas biļete – EUR 6
Pensionāriem, skolēniem, studentiem – EUR 5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 15

Grupu (10+) biļešu cenas:
Skolēnu grupas ieejas biļete – EUR 3,50
Studentu grupas ieejas biļete – EUR 4