25.02.2014 17:01

Septiņi iemesli, kādēļ jāapmeklē izstāde "Skola 2014"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Septiņi iemesli, kādēļ jāapmeklē izstāde "Skola 2014" publicitātes

No 28. februāra līdz 2. martam Ķīpsalā savas durvis vērs gada gaidītākais izglītības notikums Latvijā – izstāde "Skola 2014".

Latvijas jaunieši izstādē varēs saņemt izsmeļošas atbildes uz visiem jautājumiem, izvēlēties savu nākotnes mācību iestādi un profesiju, izmēģināt spēkus konkursos un lieliski pavadīt laiku aizraujošās aktivitātēs.

Katrs izstādē atradīs sev kaut ko īpašu un noderīgu – ieskatam septiņi būtiskākie notikumi un piedāvātās iespējas, kāpēc apmeklēt izstādi "Skola 2014".

Nākotnes mācību iestāde tevi jau gaida!

Redzi sevi Saeimas deputāta vai bankas vadītāja krēslā, aktiera lomā pilnmetrāžas filmā vai radošā guru amatā reklāmas aģentūrā? Bet neesi vēl izlēmis, kur iegūt svarīgo zināšanu un praktisko iemaņu bāzi, lai tur nokļūtu? Izglītības izstāde "Skola 2014" palīdzēs tev izvēlēties piemērotāko mācību iestādi no daudzpusīgā Latvijas, Lielbritānijas, Vācijas, Nīderlandes, Dānijas, Austrijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Francijas, ASV un Kanādas dalībnieku piedāvājuma. Lai dienās tavs sapnis kļūtu par realitāti!

Starta kapitāls studiju sākšanai
Vai nebūtu jauki sākt studijas, zinot, ka starta kapitāls tev jau ir kabatā? Izmantojot savas skolā iegūtās zināšanas, loģisko domāšanu, kā arī demonstrējot zibenīgu reakciju un izcilu ātrumu, izstādē varēsi laimēt starta kapitālu studiju sākšanai. 400 eiro studijām Biznesa vadības koledžā, vērtīgas atlaides studijām Banku augstskolā, iespēja mācīties spāņu valodu piecus mēnešus bez maksas Spāņu kultūras centrā "Séneca", dāvanu karte 50 eiro vērtībā svešvalodas kursu apguvei starptautiskajā valodu uzņēmumā "Skrivanek Baltic" – šīs un citas balvas tev piedāvās laimēt "Skolas 2014" dalībnieki.

Plaša informācija par studiju un prakses iespējām ārvalstīs
Vēlies iegūt jaunas zināšanas un darba pieredzi ārzemēs? Iedomājies, ka studē Bradfordas universitātē Lielbritānijā vai kādā no 95 universitātēm Kanādā, strādā dizaina kompānijā Monreālā vai slēpošanas kūrortā Vistlerā, piedalies brīvprātīgo programmā Āfrikā... iespējas ir neierobežotas! Izstādē uzzināsi visu par izglītības un karjeras iespējām Eiropā un citviet pasaulē, kā arī satiksi studentus no vairākām ārzemju augstskolām, kas dalīsies savā pieredzē gan par studiju procesu, gan sadzīvi. Studenti labprāt arī atbildēs uz tev interesējošajiem jautājumiem par to, kā tas ir – būt studentam ārzemēs un stažēties starptautiskos uzņēmumos.

Svētki mums – kūkas jums!
Neviena jubileja nav iedomājama bez kūkas un svecītēm, tāpēc par godu "Skolas" 20. dzimšanas dienai izstādes dalībnieki būs sarūpējuši gardas dāvanas – dzimšanas dienas kūkas. Izstāde gluži kā Karlsons ar vienu svecīti un daudz kūkām varēs godam atzīmēt savu apaļo jubileju. Apmeklētāji par skaistajām kūkām varēs ne tikai priecāties, bet arī tās nogaršot un nobalsot par skaistākās kūkas titulu, savā īpašumā iegūstot vērtīgu veicināšanas balvu.

Jautras un izglītojošas aktivitātes visām gaumēm
Katru dienu "Skolas 2014" dalībnieki būs parūpējušies, lai izstādes apmeklētāji saņemtu pozitīvu devu jautrības, piedaloties dažnedažādās aktivitātēs un konkursos. Biznesa augstskola "Turība" aicinās iejusties nākotnes profesijā, savukārt Dabas aizsardzības pārvaldes stendā ar Tevi aprunāsies ķirzaciņa Hugo un pastāstīs par dabas izglītību Latvijā, Igaunijā un Krievijā. Kosmetoloģijas koledžas atsaucīgās studentes piedāvās uzklāt dienas meikapu un veikt klasisko manikīru, bet Latvijas Kultūras koledžas koris "Bonum Cultura" aicinās kopīgi uzdziedāt.

Piedalies zibenīgā zibakcijā
Esi aktīvs jaunietis, kuram patīk dejot un iesaistīties interesantās un negaidītās avantūrās? Tad piedalies Rīgas Valsts tehnikuma un deju studijas "Dance Beat" rīkotajā flashmobā, lai kopā ar citiem jauniešiem pārsteigtu un iepriecinātu "Skolas" apmeklētājus. Deju soļus kopā ar citiem jauniešiem vēl vari paspēt iemēģināt 27. februārī plkst. 15.30 Rīgas Valsts tehnikuma spoguļzālē, iepriekš rakstot flashmoba koordinatorei Solveigai Keisterei uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Īpaši pārsteigumi no "Skolas" draugiem
Izstāde "Skola" nav iedomājama bez mūsu aktīvajiem un radošajiem draugiem! Radio internetā "SPIN FM" izstādes apmeklētājus izklaidēs trīs dienu garumā. Bet žurnāla "We Respect" mērķtiecīgie jaunieši piedāvās iespēju kļūt par nākamā numura humora lapas līdzveidotāju, kā arī aicinās pierādīt savu veiklību radiovadāmo auto sacīkšu trasē, prasmīgi "izņemot" straujos pagriezienus.

Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/skola