07.11.2013 22:01

Latvijas Leļļu teātris sāk biļešu tirdzniecību uz izrādēm janvārī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas Leļļu teātris sāk biļešu tirdzniecību uz izrādēm janvārī publicitātes

Latvijas Leļļu teātris izsludinājis janvāra repertuāru un sāk biļešu iepriekšpārdošanu teātra kasē un visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Anda Dzenīte ziņo, ka janvāra izrāžu klāstā iekļautas gan jau zināmas, iecienītas izrādes, gan pavisam jauni iestudējumi, kas pirmizrādi piedzīvos tikai decembrī.

Gan latviešu, gan krievu skatītāji aicināti uz režisora Māra Koristina izrādi Mazajā zālē bērniem no trīs gadu vecuma – "Saulīte un sniega cilvēciņi". Latviešu valodā izrāde skatāma 25. janvārī plkst. 11, savukārt krievu valodā – plkst. 14. Izrādē darbosies mākslinieces Anitas Znutiņas-Šēves radītās partera lelles, savukārt muzikālo pavadījumu veidojis komponists Valdis Zilveris.

Krievu trupas izpildījumā 5. un 31. janvārī teātra Mazajā zālē rosīsies "Trīs sivēntiņi un vilks", kuru piedzīvojumus iestudēs teātra galvenā režisore Vija Blūzma. Izrādē tiks saglabāts klasiskais pasakas sižets, ko izspēlēs mīlīgie marionešu sivēntiņi un nešpetnais vilks.

Atsaucoties uz skatītāju vēlmēm, janvārī izrāžu klāstā tiks iekļautas veselas piecas "Joka pēc alfabēts" izrādes, kā arī jau iemīļotais jauniestudējums "Brēmenes muzikanti" gan latviešu, gan krievu trupā, kas būs skatāms 4. un 26. janvārī.

Vairāk par izrādēm Latvijas Leļļu teātra mājaslapā www.lelluteatris.lv