16.10.2013 11:02

Izstāde "Māja. Dzīvoklis 2013" – vieta, kur sākt mājokļa pārvērtības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Izstāde "Māja. Dzīvoklis 2013" – vieta, kur sākt mājokļa pārvērtības publicitātes

Rudens ir pats piemērotākais brīdis, lai mūsu mājoklis piedzīvotu mazākus vai lielākus labiekārtošanas darbus un jaunas vēsmas interjerā.

Vai tā būtu radiatoru nomaiņa istabās siltākiem ziemas vakariem, jauna grīdas seguma ieklāšana viesistabā, veco un iemīļoto mēbeļu restaurācija – prieks būs neviltots un liks mājokli iemīlēt no jauna. Tāpēc ikviens dzīvokļa un mājas īpašnieks ir laipni gaidīts no 17. līdz 20. oktobrim Ķīpsalā, kur notiks starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde "Māja. Dzīvoklis 2013".

Labiekārtojot māju vai dzīvokli, ir svarīgi, lai nepieciešamie būvmateriāli, sanitārtehnika un siltumtehnika, mēbeles un interjera aksesuāri atbilstu ne vien mūsu gaumei, bet arī būtu ražoti no ilgtspējīgiem, kvalitatīviem un ekoloģiskiem materiāliem un, protams, iekļautos plānotajā budžetā. Tāpēc izstāde "Māja. Dzīvoklis 2013" vienkopus pulcēs vairāk nekā 120 nozīmīgākos preču un pakalpojumu ražotājus, tiešos piegādātājus un konkurētspējīgākos tirgotājus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Polijas un citām valstīm.

Savukārt vērtīgus padomus, jaunas idejas un plašu informāciju, bez kuras mājokļa labiekārtošana nav iedomājama, četru dienu garumā sniegs zinošākie un atsaucīgākie nozares eksperti.

Siltu mājokli ikvienam

Ikviens no mums vēlas pavadīt siltus un omulīgus brīžus savās mājās, tāpēc izstādē tiks piedāvāts īpaši plašs apsildes risinājumu klāsts, kas vēsajos rudens un ziemas vakaros sasildīs arī pašus salīgākos.

Jaunu apsildes risinājumu – Latvijā ražotu krāsni – prezentēs uzņēmums "Peters Stoves". Krāns ir ražota no īpaši izstrādāta materiāla, kam ir lieliskas siltuma akumulācijas īpašības, tādēļ pie tās rokas var sildīt pat pēc 20 stundām. Plānojot krāsns apdares risinājumus, fantāzijai var ļaut brīvu vaļu, jo ir iespējams izvēlēties gan dažādu krāsu dekoratīvo apmetumu, gan podiņus, gan marmora vai pat ekskluzīva dizaina flīzes.

Inovatīvu produktu mājas siltināšanai un apdarei – siltumizolējošas plāksnes – izstādē prezentēs uzņēmums "Polyfasad". Šīs plāksnes sastāv no kvalitatīva betona paneļa un termoizolējoša polistirola slāņa un nodrošina kvalitatīvu apsildes risinājumu īsā laikā.

Uzņēmums "Apkures katli" sola ļoti plašu apkures produkcijas klāstu – sākot ar granulu katliem un beidzot ar lielas jaudas siltumsūkņiem. Savukārt atsaucīgie uzņēmumu pārstāvji palīdzēs izvēlēties ne tikai piemērotāko apkures veidu tieši jūs mājoklim, bet arī precīzi izrēķinās siltuma zudumus un aptuvenās izmaksas.

Dažādus apsildes risinājumus piedāvās arī "Siltuma serviss", "Silts nams", "Kalo būve", "RIKON AC" un citi uzņēmumi.

Grīdas segums kā interjera elements

Grīdas segums ir gan grezns interjera elements, gan vieta, kur jaunākie ģimenes locekļi pavada savas ikdienas spēļu gaitas, tāpēc kvalitatīvs un ilgtspējīgs grīdas segums, kuru ērti kopt, ir vajadzīgs ikvienā mājā un dzīvoklī.

Trīsslāņu parketu izstādē prezentēs uzņēmums SIA "RODS". Šī parketa rūpīgi atlasītie dēlīši ievērojami samazina parketa sabriešanu un izžūšanu, līdz minimumam samazina koksnes kustību un nodrošina ērtu kopšanu un izturību.

"Amber Wood" stendā ikviens apmeklētājs būs aicināts iepazīties ar plašu grīdas dēļu un parketu klāstu, kā arī Latvijā līdz šim maz izmantotu, efektīvu grīdas ieklāšanas risinājumu uz līmplēves, kas nodrošina labu skaņas izolāciju un augstu mitrumizturību.

Ja tomēr esat nolēmuši, ka parkets vai lamināts nebūs pats piemērotākais grīdas segums jūsu mājoklī, tad lielisku alternatīvu piedāvās salons "Flīžu galerija", – izcila dizaina, augstas izturības un kvalitātes flīzes no labākajiem Itālijas un Spānijas ražotājiem.

Šādām flīzēm lieliski noderēs jaunums no uzņēmuma "ML Grupa3" produkcijas klāsta – flīžu līme "SMIG F-60". Tā ir piemērota flīzēšanai gan uz jaunām, gan vecām virsmām, ar to var izlīdzināt nelīdzenas virsmas, un tā ir ļoti elastīga.

Funkcionālas un skaistas lietas mājokļa labiekārtošanai

Greznas iekšdurvis, iebūvējami skapji un dekoratīvas norobežojošās konstrukcijas viesistabai, guļamistabai un vannas istabai, lampas, tapetes, aizkari, vāzes un paklāji – ir tik daudz interjera elementu, ar kuriem varam ienest jaunu elpu mājā vai dzīvoklī, priecējot ikvienu mājas iemītnieku un tās viesi.

Jaunākās tendences un nestandarta risinājumus pilnstikla norobežojošo konstrukciju izmantošanā mājokļa interjerā un eksterjerā prezentēs uzņēmums "Starpsienu centrs". Ikviens varēs saņemt noderīgus ieteikumus un padomus, kā ērtāk un praktiskā sadalīt viesistabu, vannas istabu un citas telpas un kā izveidot unikālu dizainu.

Līdzās greznām lamināta, finiera un masīvkoka iekšdurvīm, ko piedāvās vadošie durvju ražotāji Baltkrievijā, Ukrainā un Krievijā, uzņēmums "BEL-DOORS" prezentēs savu jaunumu – mitrumizturīgas durvis "Aqvadoors", kas ir lieliski piemērotas vannasistabai.

Salons "TEXTILE" aicina savā salonā aplūkot un iegādāties plašu aizkaru audumu klāstu, tostarp greznus deluxe kategorijas audumus, gaismas necaurlaidīgus aizkarus, sertificētus neuzliesmojošus audumus un nestandarta modeļu aizkarus. Ikviena klienta vēlmes tiks apmierinātas. Un tiem, kas savā interjerā vēlas žalūzijas, uzņēmums piedāvās arī dažādus žalūziju veidus.

Savukārt visus moderno tehnoloģiju cienītājus uzņēmums "Unique" iepazīstinās ar mājas multizonu apskaņošanas un vadības sistēmu "Russound", kuru var ērti lietot ar "iPhone" vai sienā iebūvētu vadības kontroli.

Funkcionālus, praktiskus un skaistus produktus mājoklim izstādē piedāvās arī "Andeko", "Staļi", "Stikla serviss", "Cita santehnika", "Lilia Koduvalgustus", "TERRA VIRTUALA" un citi pašmāju un ārvalstu uzņēmumi.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks 9. starptautiskā enerģētikas, energoefektivitātes, infrastruktūras un vides tehnoloģiju izstāde "Vide un enerģija 2013", kurā tiks prezentēti energoefektivitātes, energoapgādes, vides tehnoloģiju un infrastruktūras uzlabošanas risinājumi un atjaunojamās enerģijas resursu efektīva izmantošana.

Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/mdz