17.09.2013 11:34

Aicina uz "Lielo sporta andeli" Piņķos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Inbox" ledus halle Piņķos. "Inbox" ledus halle Piņķos. www.inboxledushalle.lv

Šajā nedēļas nogalē Piņķos, Babītes novadā, notiks "Lielā sporta andele".

"Vieniem tā būs iespēja tikt vaļā no vecā sporta inventāra, bet citiem to iegūt par pievilcīgām cenām, bet varbūt arī maiņas ceļā un pat bez maksas," skaidro "Lielās sporta andeles" rīkotājs Zigmārs Babčuks.

Andelēšanās ar sporta inventāru notiks stāvlaukumā pie "Inbox.lv" ledus halles, kā arī halles telpās, atkarībā no laika apstākļiem un dalībnieku skaita. Katrs andelētājs varēs te iebraukt ar savu automašīnu un to izmantot kā leti, vēsta LETA.

Daudziem sporta veidiem inventārs ir dārgs, arī hokejam, jo īpaši vārtsargiem. Jaunieši izaug, pieaugušie mēdz satraumēties vai arī citu iemeslu dēļ pārtrauc sportošanu, vai arī ir tik turīgi, ka var atļauties nopirkt jaunāku un varbūt arī labāku inventāru. "Daudziem mājās nevajadzīgi vietu aizņem kaut kas pašam vairs nevērtīgs, bet citiem, iespējams, ļoti vajadzīgs sporta inventārs. Tāpēc arī tiek rīkots šāds pasākums," saka Z. Babčuks.

Šī andele notiks pie hokeja halles, tāpēc pašsaprotami, ka te noteikti andelēs hokeja inventāru. Bet aicina tirgot arī tenisa raketes, sporta velosipēdus, slēpes un slidas. "Zinām, ka jau tagad cilvēki un komandas kooperējas. Tiek apkopots neaktuālais inventārs, lai to nodotu citiem. Vieni kooperējas, lai uz "Lielā sporta andeli" atvestu savu inventāru. Citi kooperējas, lai no tālākiem rajoniem varētu šurp atbraukt un iegādāties sporta inventāru," stāsta Z. Babčuks, piebilstot, ka jau iepriekš ir izsūtīta informācijas ledus hallēm un sporta klubiem.

Šāds pasākums tiek rīkots pirmo reizi. "Taču esmu pārliecināts, ka to rīkosim arī nākamgad, turklāt darīsim to jau augustā, lai pagūtu vēl pirms jaunā mācību gada sākuma, kas daudzviet ir arī jaunās sporta sezonas sākums," precizē Z. Babčuks.

Pasākums notiks sestdien, 21. septembrī, no plkst. 10 līdz 14 stāvlaukumā pie "Inbox.lv" ledus halles. Ieeja vai iebraukšana dalībniekiem no plkst. 8.