04.09.2013 16:07

Bērnu pasākums "Jampadracis" priecēs ar radošām aktivitātēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bērnu pasākums "Jampadracis" priecēs ar radošām aktivitātēm Centrs "Poga"

7. septembrī bērni un viņu vecāki aicināti piedalīties ģimeniskā, sirsnīgā un jautrā pasākuma programmā.

Ķekavas māmiņu klubs sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūru, projekta "Atbalsts un integrācijas veicināšana Ķekavas novada bērniem ar invaliditāti un viņu ģimenēm" ietvaros izveidojuši līksmu pasākumu bērniem "Jampadracis".

Programmā ietilps leļļu un mūzikas instrumentu radošās darbnīcas, foto stūrītis, Kristīnes Zavadskas vadībā būs iespēja piedalīties muzikāli attīstošās nodarbībās. Par fiziskajām aktivitātēm rūpēsies futbola skola "Metta", taču par rotaļām un dejām atbildēs bērnu attīstības cents "Poga". Pasaku varone Pepija Garzeķe bērnus aicinās uz dzimšanas dienas cirku, kurā bērnus sagaidīs klauniņš, baloni, burbuļi, Vinnijs Pūks, burvju meistars un vēl citi mazi un lieli pārsteigumi.

"Pasākuma galvenais mērķis ir pavisam vienkāršs un patiess - saaicināt kopā Ķekavas bērnus - gan ar invaliditāti, gan veselos. Parādīt, ka vienam no otra nav jābaidās, ka visi ir vienlīdzīgi, ar vienādām iespējam skatīties teātri, dziedāt, zīmēt, līmēt un priecāties, un baudīt bērnu dienu", tā Ķekavas māmiņu kluba vadītāja Evija Mileiko.

Projektu finansiāli atbalsta Īslande, Lihtenšteina un Norvēģija.

"Jampadracis" sāksies jau plkst. 11:00 pie Doles Tautas nama, Ķekavā.

Sīkāk par pasāuma programmu un aktivitātēm var uzzināt šeit.