30.08.2013 19:21

Madry realitātes šovi vairs nevilina

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Kad biju jaunāka, nesapratu, cik svarīgi ir palīdzēt cilvēkiem, kuriem šajā dzīvītē nav tik ļoti paveicies. Taču tagad cenšos palīdzēt, tostarp ziedojot naudiņu," pirms labdarības koncerta Siguldā stāsta Madara Grēgere. "Kad biju jaunāka, nesapratu, cik svarīgi ir palīdzēt cilvēkiem, kuriem šajā dzīvītē nav tik ļoti paveicies. Taču tagad cenšos palīdzēt, tostarp ziedojot naudiņu," pirms labdarības koncerta Siguldā stāsta Madara Grēgere. www.foto.delfi.lv

"Cilvēki visā pasaulē sūdzas par ikdienišķiem niekiem un problēmām. Taču vajag mēģināt kaut reizi tās nolikt otrajā plānā un novērtēt, cik dārga ir mūsu veselība, ģimene un līdzcilvēki," pirms biedrības "Cerību spārni" labdarības koncerta Siguldā aicina dziedātāja Madara Grēgere jeb Madry.

Madara klausītājus uzrunās ar pašas komponētajām dziesmās "Portrets", "Miljons domu nakts", "Citādāk" un citām. "Kad vēl pati nekomponēju, uzstājos ar ārzemju autoru dziesmām, taču tās tik dziļi neuzrunāja mani. Dziedāt savas dziesmas ir pavisam cits prieks," vērtē dziedātāja. Uzstāšanās labdarības koncertos jaunajai dziedātājai nav sveša, un viņa neslēpj, ka katrs šāds koncerts sasilda sirdi.

Madaru klausītāji plašāk iepazina realitātes šovā "O!kartes skatuve". Tomēr uz skatuves dziedātāja ir jau no trīs gadu vecuma. Taču to, ka dziedāšana ir sirdsdarbs, viņa sapratusi 2005. gadā, kad uzvarējusi konkursā "Latvijas talantīgākā meitene".

Nule skatītāju vērtēšanai nodots jaunais muzikālais televīzijas realitātes šovs "Jaunā talantu fabrika". Tomēr Madara atzīst, ka šovos piedalīties vairs negribētu. "Uzskatu, ka toreiz spēju sevi pierādīt, bet otrreiz to negribētu. Skatoties uz jaunajiem dalībniekiem, sajūtas ir interesantas," neslēpj dziedātāja. Jaunajiem censoņiem, kas turpmākos mēnešus dzīvos slēgtā telpā, skolosies pie dziedātājiem Dona un Jolantas Gulbes-Paškevicas, kā arī vokālā pedagoga Edgara Kramiņa un cīnīsies par vietu uz Latvijas šovbiznesa skatuves, Madara novēl izmantot katru iespēju.

Lai gan jaunā dziedātāja turpina muzicēt arī pēc šova, vasarā spēki iemēģināti darbā Ventspils pludmales kafejnīcā. "Pastrādāju gan aiz letes, gan organizēju koncertus," atklāj dziedātāja. Viņai priekšā pēdējais mācību gads Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā Džeza un populārās mūzikas nodaļā.

Biedrības "Cerību spārni" labdarības koncerts projekta "Cerību sēta" atbalstam Siguldas pilsdrupu estrādē notiks sestdien, 31. augustā, plkst. 19. Koncertā uzstāsies talantu šova "O!kartes skatuve" dalībnieces Madara Grēgere, Kristīne Šomase, šovā "Koru kari 3" iepazītais Violetais Ceriņu koris, kā arī grupa "Kingdom Of Silence". Biļetes cena – Ls 3. Koncerta ienākumi tiks novirzīti biedrības "Cerību spārni" projekta "Kopienas "Cerību sēta"" īstenošanai.