12.08.2013 12:40

Foto: "Ķipara ekspedīcija Ikšķilē" gūst lielu atsaucību pilsētas svētkos

Autors  Aprinkis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bērniem un viņu vecākiem bija iespēja jautri un radoši izpausties "Ķiparu nama" krāsainajā teltī. Bērniem un viņu vecākiem bija iespēja jautri un radoši izpausties "Ķiparu nama" krāsainajā teltī. Publicitātes foto

Ikšķiles novada svētku ietvaros privātā pirmsskolas izglītības iestāde "Ķiparu nams" organizēja ģimeņu pasākumu "Ķipara ekspedīcija Ikšķilē".

Pasākums tika organizēts kā īsta ekspedīcija, kuras laikā, sekojot maršuta kartei, ģimenēm vajadzēja atbildēt uz dažādiem jautājumiem saistībā ar Ikšķili, pilsētas nozīmīgākajām vietām un notikumiem, kontrolpunktos jāmin mīklas un radoši jāizpaužas "Ķiparu nama" krāsainajā teltī. Tajā ikviens Ikšķiles novadu svētku apmeklētājs varēja izveidot kādu dzīvnieciņu no čiekuriem un citiem dabas materiāliem.

Vislielāko dalībnieku patiku izpelnijās tieši tie jautājumi, uz kuriem bija jāatbild, apmeklējot kādu konkrētu Ikšķiles vietu. Piemēram, cik pakāpienu ir Ikšķiles vidusskolas kāpnēm vai, kad atiet pēdējais vilciens uz Rīgu. Ekspedīcija sagādāja prieku gan lieliem, gan maziem – kopā startēja 22 ģimenes, taču finišēja 18. Ekspedīcijas un radošo darbnīcu dalībnieki saņēma Ķiparu nama sarūpētos diplomus un īpaši gardas pārsteiguma balvas no mājas saldējuma ražotāja "Dzintara saldējums".