10.05.2013 11:30

Jēkabs Ziedars: "Dzimumu līdztiesības" atmaskošana

Autors  www.spektrs.com
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ventspils novada dzimstības aptaujas preses konferencē veselības ministre Ingrīda Circene teica, ka esam iegājuši civilizētā, kulturālā Eiropas sabiedrībā, kurā par demogrāfijas jautājumu tiek ne vien runāts, bet tas tiek arī risināts.

Dzimumu līdztiesības sekas – dzimstības samazināšanās

Ko ministre nepateica? Ir fakts, ka visās Eiropas valstīs dzimstība ir krietni zem pašatražošanās līmeņa un visām tautām ir paredzams ceļš uz kapu kalniņu, tikai dažai ātrāks, citai lēnāks. Tas ir tādēļ, ka visās ES valstīs obligāta ir dzimumu līdztiesība, bet dzimumu līdztiesība ir programma rietumu kristīgās kultūras iznīcināšanai. (Patrick J. Buchanan, "The Death of the West") Tā kā šī P. Dž. Buhanana grāmata vairs nav dabūjama tirgū un tīmeklī ir lasāmas tikai tendenciozas kritikas par to, atļaušos uzrakstīt interesantus izvilkumus no šīs grāmatas par to, kas attiecas uz pašreiz presē apspriestām bērnudārza grāmatiņām un dzimumu līdztiesības jautājumu vispār, kā tas attiecas uz Latviju un citām ES valstīm.

Šī stāsta pirmsākums ir meklējams 1914. gada 14. augustā, kad Vācijas Reihstāgā sociāldemokrāti visi kā viens, kājās stāvot, nobalsoja par ķeizara kara kredītiem un patriotisma orģijā vācu armijas ietriecās Beļģijā. Tas satrieca tā laika marksistus, jo Markss taču bija paredzējis, ka strādnieks, kas pieder strādnieku šķirai un ne tēvijai, neies karā pret citiem strādniekiem. Bet, kad kara taures sauca, tad strādnieki nolika darba rīkus un, patriotiskas dziesmas dziedot, identificējās ar tēviju, bet ne šķiru. Tas padarīja marksistus smieklīgus. Bet...

Visu rakstu lasīt šeit.

Par raksta autoru: Jēkabs Ziedars, tagad dzīvo Melburnā, Austrālijā. Dzimis Liepājas apriņķa, Dunikas pagasta, Sedvīņu ciemā. 1950. gadā abi ar māti ieceļoja Austrālijā. Pabeidzis Melburnas Universitāti elektroinženierzinātnēs. Daudzu gadu garumā Jēkabs Ziedars strādājis kompānijā "Bechtel" par stiprās strāvas nodaļas vadītāju kalnrūpniecības un alumīnija elektrolīzes pasākumu projektēšanā. Abi ar sievu Baibu aktīvi seko līdzi notikumiem Latvijā.