08.04.2015 10:20

Allažnieces Fatimas pārvērtības

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Siguldas skaistumkopšanas salons "Patti" dāvāja kārtējās pārvērtības sievietei, kurai, pēc viņas bērnu domām, to vajadzēja visvairāk. Šoreiz tā bija Fatima Rudzīte, kura darbojas savā zemnieku saimniecībā "Brankas" Allažu pagastā un ikdienā nav radusi krāsoties un pucēties.

Tieši tāpēc mammu pārvērtībām pieteica viņas jaunākā, 21 gadu vecā, meita Daina, kura uzskata, ka mammas sportiskais ģērbšanās stils viņas vecumā nav piemērots.

"Mana mamma Fatima – strādīga, jauka, sirsnīga un uzņēmīga četru bērnu māmiņa un tagad arī omīte mazajai Princesītei –, ir cilvēks, kurš visvairāk pelnījis šīs pārvērtības! Viņa jau sen nav mainījusi ne savu ģērbšanās stilu, ne frizūru. Tā kā ikdienā viņai nav laika pat bez steigas iedzert kafiju, par staigāšanu pa veikaliem viņa var aizmirst," savā pieteikuma vēstulē salonam raksta Daina.

Pārvērtību process ilga trīs dienas, un šajā laikā Fatima nonāca salona "Patti" speciālistu rokās. Vispirms salona vadītāja kosmētiķe Svetlana Fatimai veica sejas procedūru. Tā kā Fatima nekad nebija apmeklējusi kosmetologu, viņai tika veikta sejas attīrīšana ar augļskābēm.

Nākamā pārvērtību diena pagāja, piemeklējot piemērotu tērpu, apavus un aksesuārus. Noslēguma dienā Fatima jau agri no rīta ieradās salonā ar milzīgu pašas ceptu torti speciāli šim pasākumam. Salona "Patti" friziere Anita, izmantojot jauno "Wella Freelights" balināšanas tehnoloģiju, nokrāsoja Fatimas matus, nedaudz pamainot matu tumšo toni. Savukārt matu garums krasi netika mainīts, vien piešķirta forma un izveidota sievišķīga frizūra.

Fatima par dāvātajām pārvērtībām bijusi pārsteigta un atzina, ka šo dāvanu uztvērusi kā lielisku iespēju atpūsties pēc nule pārciestās operācijas.

"Tas bija gluži kā rehabilitācijas kurss. Sapratu, ka ikvienai sievietei ik pa brīdim nepieciešama sevis palutināšana," prieku par piedzīvoto pauda Fatima un atzina, ka noteikti ņems vērā stilistes Lauras ieteikumus par apģērba izvēli un krāsošanos. "Arī vīram un bērniem patika mans jaunais izskats. Kaut staigāšana pa veikaliem man sagādā lielu piepūli, centīšos mainīt savu ģērbšanās stilu," solīja Fatima.

Attēlu galerija