27.12.2014 17:47

2014. gads: Ir, uz ko atskatīties

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
2014. gads: Ir, uz ko atskatīties zl.lv

Aizritējis vēl viens gads. Man tas bija piepildīts izaicinājumiem, raibiem notikumiem un jaunatklājumiem, kas paliks prātā ar pozitīvām atmiņām.

Atskatīties uz aizejošo gadu un dalīties ar stāstiem, kas atspoguļo paveikto, aicinājām arī visas septiņpadsmit Pierīgas pašvaldības, diemžēl viena – Garkalne – tā arī neatsaucās. Žēl, ka nevaram atspoguļot pilnīgi visu, kas Pierīgā paveikts tikai viena gada laikā vien.

Katram novadam šogad bijuši neskaitāmi stāsti par savu cilvēku labklājībā un novada attīstībā ieguldīto darbu un līdzekļiem. Zīmīgi, ka pašvaldības pirmajā vietā izvirza savu novadnieku sasniegumus, bet kārtējās ietves izveidi min kā ikdienas darbu, kas nav izcelšanas vērts. Lielākajā daļā novadu šā gada prioritāte bijusi izglītības iestāžu renovācija un telpu paplašināšana ar jaunām piebūvēm. Daudzviet uzceltas jaunas ēkas, uzsākti vērienīgi projekti, kas tiks pabeigti nākamgad.

Vienvārdsakot – Pierīga arvien attīstās un aug. Īsu ieskatu par Pierīgā publicēsim portālā "Apriņķis.lv" tuvāko dienu laikā.

Kāds būs mūsu nākamais gads? Tāpat kā šogad, centīsimies izcelt pozitīvus stāstus, rakstīsim par Pierīgas īpašajiem cilvēkiem un notikumiem. Sekosim līdzi aktualitātēm pašvaldībās, atspoguļosim problēmsituācijas. Bet, lai to visu paveiktu jums interesantā veidā, mums nepieciešama jūsu – lasītāju – palīdzība. Paldies visiem tiem, kuri līdz šim ieteikuši novadniekus intervijām un notikumus stāstiem! Jo mēs jau nevaram pazīt visus un uzzināt visu, turklāt kopīgi radīts saturs vienmēr ir aizraujošāks.

Jaunajā gadā novēlu no 2014. gada paņemt līdzi tikai labākās atmiņas, domas un apņēmību, kas nākamgad palīdzēs veiksmīgi īstenot visus sapņus!