18.04.2013 10:50

Babītes un Mālpils pašvaldības iesaistās ūdenssaimniecības biznesā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) izsniegusi licences ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanai SIA "Babītes siltums" un Mālpils pašvaldības SIA "Norma K".

"Babītes siltums" ir iesniedzis regulatorā visus normatīvajos aktos noteiktos dokumentus, lai saņemtu licenci ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanai, informē biznesa portāls "Nozare.lv".

SPRK padome nolēma izsniegt komersantam licenci ūdens ieguvei, uzkrāšanai un sagatavošanai lietošanai līdz padevei ūdensvada tīklā, ūdens piegādei no padeves vietas ūdensvada tīklā līdz pakalpojuma lietotājam, notekūdeņu savākšanai un novadīšanai līdz notekūdeņu attīrīšanas iekārtām, notekūdeņu attīrīšanai un novadīšanai virszemes ūdensobjektos. Licences termiņš noteikts līdz 2018. gada 17. aprīlim, un tās darbības zona ir Babītes pagastā, Babītes novadā.

Līdzīgi pēc visu nepieciešamo dokumentu saņemšanas nolemts izsniegt pašvaldības "Norma K" licenci ūdens ieguvei, uzkrāšanai un sagatavošanai lietošanai līdz padevei ūdensvada tīklā, ūdens piegādei no padeves vietas ūdensvada tīklā līdz pakalpojuma lietotājam, notekūdeņu savākšanai un novadīšanai līdz notekūdeņu attīrīšanas iekārtām, notekūdeņu attīrīšanai un novadīšanai virszemes ūdensobjektos. Noteikts, ka licences termiņš ir līdz 2018. gada 17. aprīlim, bet tās darbības zona ir Mālpils novadā.