05.02.2013 13:37

Ķekavā rudenī būs moderns tirdzniecības un servisa centrs

Autors  www.kekava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā rudenī būs moderns tirdzniecības un servisa centrs www.kekava.lv

Pēdējā janvāra dienā Ķekavas novadā notika svinīga uzņēmuma "Dojus Latvija" lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un servisa centra pamatakmens iemūrēšana, ko plānots atklāt jau šā gada rudenī.

Pasākumā piedalījās Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un deputāts Igoris Malinauskas, kā arī ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Jaunais tirdzniecības un servisa centrs, kas atradīsies Ķekavas novadā, nodrošinās aptuveni 50 jaunas darbavietas. Kopējā centra platība būs 3300 kvadrātmetru, un tajā vienlaikus varēs apkalpot 12 tehnikas vienības. Servisa centru plānots pabeigt jau šogad rudenī.

Izsakot atzinību uzņēmumam "Dojus Latvija" atvērt tirdzniecības un servisa centru Ķekavas novadā, R. Jurķis atzina, ka novada attīstība nav iedomājama bez investīcijām un jaunām darba vietām, norādot, ka jaunais servisa centrs kļūs arī par lielisku mācību un prakses vietu jaunajiem speciālistiem. "Ķekavas novadam ir liels potenciāls kļūt par lauksaimniecības tehnikas servisa un apkalpošanas centru Latvijā," viņš uzsvēra.

"Dojus grupa" divus šāda tipa centrus ir atvērusi pie Kauņas un Šauļos Lietuvā. Tagad tikpat vērienīgs un ērts tehnikas un tirdzniecības centrs šoruden tiks atklāts arī Latvijā. "Šis jaunais centrs ir apliecinājums SIA "Dojus Latvija" centieniem būt līderiem savā nozarē, uzsvēra uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Māris Kanderāns.