14.11.2012 16:19

Piņķu iedzīvotājiem pēc zālēm vairs nebūs jābrauc uz Rīgu

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
No šīs nedēļas sākuma Babītes novada Piņķu iedzīvotājiem aptieka būs tuvāk mājām. No šīs nedēļas sākuma Babītes novada Piņķu iedzīvotājiem aptieka būs tuvāk mājām. www.babite.lv

12. novembrī Babītes novada Piņķos, lielveikalā "Elvi", durvis vēra jauna apietieka, kurā piedalījās Babītes novada pašvaldības deputāti, "Euroaptiekas" valdes priekšsēdētāja Inga Zemdega- Grāpe, kā arī vietējie iedzīvotāji.

 

Jaunajā aptiekā pieejams plašs medikamentu un higiēnas preču klāsts, kā arī var pasūtīt zāļu izgatavošanu un saņemt farmaceitu konsultācijas dažādos jautājumos, vēsta portāls "Babīte.lv".

"Esam gandarīti, ka sadarbībā ar Babītes novada pašvaldību mums izdevās atvērt jaunu aptieku Piņķos. Manuprāt, tā ir ļoti omulīga, un es domāju, ka ar laiku tā spēs kļūt par iedzīvotāju iecienītu un uzticamu partneri veselības veicināšanas jomā," teica Inga Zemdega-Grāpe, "Euroaptiekas" tīkla valdes priekšsēdētāja.

Atklāšanas pasākumā klāt bija arī Babītes novada pašvaldības deputāti: "Ir cerība, ka līdz ar jaunās aptiekas atvēršanu to zāles kļūs lētākas un vairāk pieejamas vietējiem iedzīvotājiem," sprieda Darja Kuzņecova, Babītes novada pašvaldības deputāte.

Pirmajiem pircējiem tika dalītas arī nelielas dāvanas no jaunās aptiekas preču klāsta. "Agrāk, lai nopirktu zāles, es braucu uz galvaspilsētu, tagad pirkšu tepat," atklāja Margarita, Piņķu iedzīvotāja.