10.09.2012 20:31

Mārupē par vairāk nekā 2 miljoniem latu būvēs piecstāvu biroja un loģistikas centru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

AS "SEB banka" piešķīrusi SIA "Biroja tehnikas servisa centrs" ilgtermiņa finansējumu biroja un loģiskas centra būvniecībai Mārupē 2,125 miljonu latu apmērā.

 

Kredītu paredzēts izmaksāt 15 gadu laikā, vēsta biznesa portāls "Nozare.lv".

Šā gada sākumā "Biroja tehnikas servisa centrs" sāka jaunās biroja, ražotnes un noliktavas ēkas celtniecību Mārupē. Ēkai ir paredzēti pieci stāvi, ieskaitot pazemes autostāvvietu, un tās kopējā platība pārsniegs 5400 kvadrātmetrus.

"Biroja tehnikas servisa centra" jaunajā centrā būs noliktavas, biroja telpas, kārtridžu ražošanas, uzpildes un atjaunošanas cehs, plašas un tehniski nodrošinātas biroja tehnikas remonta telpas, konferenču un pārrunu zāles, pazemes autostāvvieta, kā arī telpas darbinieku atpūtai un sporta aktivitātēm.

"Biroja tehnikas servisa centrs" ir pilna servisa uzņēmums, kas veic plaša profila biroja tehnikas servisu, biroja tehnikas, izejmateriālu, kancelejas, saimniecības un pārtikas preču tirdzniecību un piegādi birojiem. Biroja tehnikas servisa centrs Latvijas tirgū darbojas kopš 2002. gada. No maza uzņēmuma ar pāris darbiniekiem tas izaudzis līdz komandai, kuru veido turpat 80 darbinieku.

Uzņēmuma 2011. gada neto apgrozījums ir 2 530 834 lati, kas salīdzinājumā ar 2010. gadu ir pieaudzis par 23%.

Uzņēmuma 60% daļu īpašnieks ir Kaspars Skribanovskis, kurš ir arī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs. Atlikušie 40% uzņēmuma daļu pieder Jānim Slavikam, liecina "Firmas.lv" informācija.