26.06.2018 14:53

"DPD Latvija" Salaspilī, Siguldā un Ķekavā uzstāda jaunus paku skapjus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
"DPD Latvija" Salaspilī, Siguldā un Ķekavā uzstāda jaunus paku skapjus publicitātes

Paplašinot sūtījumu piegāžu iespējas iedzīvotājiem visā Latvijā, uzņēmums "DPD Latvija" jūnijā uzstādījis septiņus jaunus automatizētos paku terminālus. Modernizētie paku skapji sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai ierīkoti tirdzniecības vietās Salaspilī, Siguldā, Ķekavā, Cēsīs, Ogrē, Tukumā un Bauskā.

Jauno paku skapju dizains un funkcionalitāte ir pielāgoti, un tie ir padarīti lietotājiem vēl ērtāki, norāda uzņēmumā. Šovasar piegāžu tīklam Latvijā papildus plānots pievienot vēl 11 paku skapjus Rīgā un reģionos. Kopumā šogad Baltijas valstīs paredzēts uzstādīt 120 jaunus automatizētos terminālus, bet divu gadu laikā "DPD" visā Baltijā plāno uzstādīt vismaz 250 jaunus paku skapjus, infrastruktūras attīstībā ieguldot aptuveni 5 miljonus eiro.

"Sūtījumu skaits paku skapjos pērn četrkāršojās, salīdzinot ar gadu iepriekš. Paredzam, ka šī risinājuma popularitāte arvien pieaugs, un attiecīgi turpinām pilnveidot piegāžu tīklu visā valstī, pievienojot tam arvien jaunus punktus," komentējis "DPD Latvija" valdes priekšsēdētājs Jānis Grants

"DPD Pickup" tīkls šobrīd aptver vairāk nekā 150 punktus visā Latvijā, kuros iespējams saņemt un veikt sūtījumus. Piegāžu tīkls Latvijā ir savienots ar "DPD" tīkliem Baltijā un Eiropā un paver iespējas gan privātpersonām, gan uzņēmumiem ērti saņemt un nosūtīt pakas tīklā ne tikai Latvijā, bet arī uz ārzemēm.