21.06.2018 11:51

Dreiliņos uzcelts "Ikea" veikala navigācijas tornis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dreiliņos uzcelts "Ikea" veikala navigācijas tornis publicitātes

Vietā, kur šīs vasaras beigās atklās "Ikea" veikalu, uzsliets 35 metrus augsts navigācijas tornis ar veikala logotipu. Tas atrodas Dreiliņos, uz Rīgas pilsētas un Stopiņu novada robežas. Torņa uzcelšana ir nozīmīgs solis ceļā uz gaidāmo veikala atklāšanu, norāda uzņēmuma pārstāvji.

Navigācijas tornis ar koši dzeltenu "Ikea" nosaukumu uz raksturīgi zilā fona vislabāk būs apskatāms, braucot no Juglas un Biķernieku ielas puses, taču būs redzams arī no tuvākās apkaimes.

"Ar torni mēs iezīmējam kartē precīzo "Ikea" veikala atrašanās vietu, kur jau vasaras izskaņā sagaidīsim pirmos pircējus. Tornis būs redzams jau no tālienes, dodot braucējiem laiku sagatavoties pagriezienam uz veikalu. Šāds tornis ir izteiksmīgs komunikācijas līdzeklis un veicina zīmola atpazīstamību jaunā tirgū," izteikusies "Ikea" Latvijas veikala vadītāja Inga Filipova.

Pēc viņas sacītā, līdz veikala atvēršanai vēl jāpaveic vairāki svarīgi darbi: jānodod ekspluatācijā veikala ēka, jāpabeidz ekspozīcijas telpu izbūve, kā arī jāpiepilda plaukti ar precēm un jāsagatavo apmeklētājiem "Ikea" restorāns.

Pirmais "Ikea" veikals Latvijā būs 34 500 kvadrātmetru liels, un piedāvājumā būs plašs preču klāsts mājokļa labiekārtošanai. Veikals būs ģimenēm draudzīga vieta – tur būs atsevišķa bērnu rotaļu istaba, stūrīši rotaļām citviet veikalā, telpas mazuļu aprūpei, kā arī īpaši ģimenēm paredzētas autostāvvietas.