05.01.2018 16:25

Ieguldot vairāk nekā miljonu eiro, Valdlaučos atvērts veikals "top!"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ieguldot vairāk nekā miljonu eiro, Valdlaučos atvērts veikals "top!" publicitātes

Piektdien Ķekavas novada Valdlaučos atvērts pārtikas veikals "top!" 400 kvadrātmetru platībā. Tā izveidē investēts vairāk nekā miljons eiro, veikalā strādās 20 darbinieki, arī divi konditori.

Veikalā Atpūtas ielā 5 pircējiem būs iespēja iegādāties plašu produktu sortimentu, tostarp vietējo ražotāju labumus. Pircēju apkalpošana notiks pie trīs kasēm. Klientu ērtībām pie ēkas izbūvēta arī autostāvvieta. Šis ir pirmais uzņēmuma atvērtais veikals šogad.

"Īpašumā, kur kādreiz atradās veikals, bet ilgstoši nebija piedzīvota lielāka cilvēku rosība, tika veikti vērienīgi rekonstrukcijas darbi. Pielāgojot ēku klientu un darbinieku ērtībām, tā tika pilnībā pārbūvēta saskaņā ar arhitektu izstrādāto projektu," pavēstīja AS "LPB" tirdzniecības direktore Vineta Priedniece.

"Esam izveidojuši arī konditoreju, kurā vietējie "top!" gādīgie meistari piedāvās pircējiem uz vietas un ar mīlestību gatavotus gardumus. Gandarījums, ka pēc tik liela ieguldītā darba Jaunajā gadā vietējos iedzīvotājus varam iepriecināt gan ar sakoptu apkārtējo vidi, gan tuvāk mājām esošu pārtikas veikalu."

Veikalu tīkls "top!" ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi "top!" Latvijā šobrīd darbojas 272 pārtikas veikali, no tiem 150 "top!" un 122 "mini top!".