02.01.2018 10:55

Vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia vide" pārņem uzņēmumu "Eko reverss"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia vide" pārņem uzņēmumu "Eko reverss" facebook.com/"Eco Baltia vide"

No 2. janvāra uzņēmuma "Eko reverss" funkcijas pārņems vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia vide", tādā veidā kļūstot arī par lielāko otrreizējā materiāla savākšanas un pārstrādes uzņēmumu Latvijā.

SIA "Eco Baltia vide" jau šobrīd ir viens no nozīmīgākajiem tirgus dalībniekiem vides apsaimniekošanas nozarē, un, apvienojot abus uzņēmumus, tas spēs sniegt saviem klientiem vēl daudzveidīgāku pakalpojumu klāstu, kā arī konkurēt Baltijas un Eiropas tirgos, informē "Eco Baltia grupas" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Ilze Čikule.

"Ņemot vērā izmaiņas globālajā tirgū, apvienodami abus uzņēmumus, stiprināsim savas pozīcijas Baltijas reģionā un klientiem nodrošināsim plašāko pakalpojumu klāstu, piemēram, izlietotā iepakojuma un citu standarta un nestandarta materiālu iepirkšanu viena uzņēmuma ietvaros. Uzņēmumu apvienošana mūsu sadarbības partneriem ietaupīs laiku un resursus atkritumu un otrreizējo materiālu apsaimniekošanā," lēmumu skaidro SIA "Eco Baltia vide" direktors Jānis Aizbalts.

Līdz ar uzņēmuma "Eko reverss" pievienošanu SIA "Eco Baltia vide" mainās arī uzņēmuma "Eko reverss" rekvizīti uz:

SIA "Eco Baltia vide"
Reģ. Nr. 40003309841
Getliņu iela 5, Rumbula, Stopiņu nov., LV-2121
"Luminor Bank" AS
SWIFT kods: NDEALV2X
Konta Nr. LV25NDEA0000083164701

"Eco Baltia vide" nodrošina 260 darbavietas, un uzņēmuma apgrozījums 2016. gadā bija 9 594 805 eiro, bet peļņa – 630 045 eiro. Uzņēmums līdz 2020. gadam ir plānojis investēt jaunu materiālu pārstrādes līnijās un savākšanas tīkla attīstībā līdz 15 miljonu eiro apmērā, vēsta I. Čikule.