25.08.2017 09:49

Uzņēmēji rīko tikšanos Saulkrastos, lai veidotu iekārojamāko kūrortu Baltijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzņēmēji rīko tikšanos Saulkrastos, lai veidotu iekārojamāko kūrortu Baltijā facebook.com/saulkrastuuznemeji

31. augustā Saulkrastos, "Jūras parkā", notiks "Uzņēmēju brokastis". Pasākuma ideja ir panākt labvēlīgāku vidi jaunu investīciju piesaistei un uzņēmējdarbības vides attīstībai ar mērķi radīt kvalitatīvāko kūrortu Baltijā.

Kā vēsta rīkotāji, Saulkrasti ir pilsēta ar unikālu atrašanās vietu un nenovērtētu uzņēmējdarbības potenciālu. Jūra un Rīgas tuvums pilsētu var padarīt par vienu no iekārojamākajiem kūrortiem Baltijā. Taču uzņēmēju sašķeltība, jaunu investoru neticība pilsētas izaugsmei panākusi to, ka Saulkrasti nav izmantojuši savu potenciālu pilnībā.

"Tieši tāpēc mēs, Saulkrastu uzņēmēji, esam apvienojušies un izveidojuši "Saulkrastu uzņēmēju biedrību", lai radītu mūsdienīgu un caurspīdīgu platformu katram, kurš ir ieinteresēts ieguldīt laiku, idejas un līdzekļus Saulkrastos. Uzturam labas attiecības ar Saulkrastu novada domes vadošajām amatpersonām, lai radītu investīcijām nepieciešamos priekšnosacījumus," norādīts paziņojumā.

"Pāris mēnešu laikā esam noslēguši virkni sadarbības līgumus ar partneru organizācijām, piesaistījuši jaunus biedrus, esam iesaistījušies Saulkrastu novada jaunā attīstības plāna izstrādē. Nākamais solis ir apvienot nozīmīgākos Saulkrastu uzņēmējus, piesaistīt Latvijas un ārvalstu investīcijas. Lai organizācija kļūtu ietekmīga un varētu piedalīties pilsētas svarīgāko lēmumu pieņemšanā un ilgtermiņā veidotu uzņēmējdarbības vidi skaidru, saprotamu un prognozējamu, mums ir nepieciešama citu Latvijas uzņēmēju pieredze, talanti un intelekts."

Piedalīšanos "Uzņēmēju brokastīs" jau ir apstiprinājuši Saulkrastu un kaimiņu novadu vadītāji, pašvaldību atbildīgās amatpersonas, Latvijas tirdzniecības rūpniecības kameras, Darba devēju konfederācijas, Siguldas biznesa inkubatora vadītāji un LIAA pārstāvji, kā arī nozīmīgākie Saulkrastu uzņēmēji. Pieteikšanās līdz 29. augustam: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..