16.07.2017 18:26

Biezeņu "Rūdolfs" ražotājai pērn apgrozījums pieauga par 66,4%

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Biezeņu "Rūdolfs" ražotājai pērn apgrozījums pieauga par 66,4% facebook.com/LatEkoFood

Bioloģiskās pārtikas ražotājs "Lat Eko Food", kas tostarp ražo dārzeņu un augļu biezeņus ar zīmolu "Rūdolfs", pagājušajā gadā strādāja ar 605 536 eiro apgrozījumu, kas ir par 66,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 1,6 reizes - līdz 1367 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma valdes ieskatā "Lat Eko Food" finansiālais stāvoklis ir stabils.

Uzņēmuma vadība arī atzīmē, ka kompānija aizvadītajā gadā turpināja ražot bērnu pārtiku. Ražošanā kā prioritāte tika izmantotas Latvijas Bioloģisko lauksaimniecību izejvielas, tādā veidā arī atbalstot lauksaimniecību attīstību Latvijā. "Lat Eko Food" aizvadītajā gadā izstrādāja jaunu produktu - kečupu bērniem, ko arī sāka ražot.

Kompānijas vadība arī norāda, ka šogad uzņēmums plāno turpināt saimniecisko darbību, izstrādājot jaunas produktu ražošanas tehnoloģijas. Tāpat iecerēts turpināt veiksmīgi ražot un izplatīt Baltijas, Eiropas un pasaules tirgos augstvērtīgu bērnu bioloģiskās pārtikas preces.

Jau ziņots, ka 2015. gadā "Lat Eko Food" strādāja ar 364 007 eiro apgrozījumu, bet kompānijas peļņa bija 869 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Lat Eko Food" ir dibināts 2010. gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Kompānija pieder uzņēmumam "VVMV" (30%) un divām privātpersonām - Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%), liecina informācija "Firmas.lv".

"Lat Eko Food" galvenais darbības virziens ir bioloģiskas bērnu pārtikas ražošana, kas tiek papildināta ar dažādu citu augļu un dārzeņu pārstrādes produktu ražošanu. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka patlaban uzņēmums ražo biezeņus bērniem, biezeņus stāvpakās, biezsulas, kečupus, smūtijus un ievārījumus.