31.05.2017 10:24

Noskaidrotas biznesa ideju konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" uzvarētājas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Noskaidrotas biznesa ideju konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" uzvarētājas Siguldas novada pašvaldība

Otrdien Siguldas Biznesa inkubatora telpās norisinājās trešā, noslēdzošā biznesa ideju konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" atlases kārta – ideju prezentācijas. Savas idejas komisijai prezentēja astoņas uzņēmīgas un aizrautīgas siguldietes.

Kā informēja Siguldas novada pašvaldībā, komisijas locekļiem bija iespēja apskatīt produktu prototipus, degustēt kulinārijas šedevrus, iepazīt multiplikācijas filmu varoņus un vērot video prezentāciju.

Konkursa komisija – SIA "Venda 2" izpilddirektore un SIA "Lejasbēršas" valdes locekle Elita Gobzema, SIA "LM Center" valdes loceklis Sandis Jansons, Siguldas Biznesa inkubatora projektu vadītāja Signe Millere, finanšu institūcijas "Altum" korporatīvo attiecību vadītāja Vita Breidaka-Podračika un SIA "Baltic Hospitality Group" valdes locekle Mairita Kalhoja – vērtēja konkursa dalībnieču biznesa ilgtspēju, idejas oriģinalitāti, biznesa projekta pamatojumu un izklāstu, tirgus pieprasījumu un mērķauditoriju, komandas kompetences un idejas prezentāciju.

Pēc rūpīgas rezultātu izvērtēšanas, pašvaldības finansējumu 2000 eiro apmērā saņēma Elīna Skujiņa, lai īstenotu ideju par mūsdienīga bērnu šūpuļa izveidi, 2000 eiro piešķirti arī Anastasijai Parafiņukai par biznesa ideju "Sucre.Sweet boutique" un Baibai Zaksai par putnu būrīšu konstruktora ideju, 1375 eiro tika piešķirti Lainei Lapiņai skaistumkopšanas un veselības studijas attīstībai, bet finansējumu 625 eiro apmērā idejas attīstībai ieguva Margarita Liepiņa ar ideju "Lakomso".

Konkurss "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" norisinās otro gadu. Šogad konkursam tika pieteiktas 17 Siguldas novada māmiņu biznesa idejas.


Iepriekš:

Siguldā noskaidrotas uzņēmīgākās māmiņas