20.04.2017 14:55

Mārupē darba biržā varēs pieteikties uz vairāk nekā 500 brīvām vakancēm

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupē darba biržā varēs pieteikties uz vairāk nekā 500 brīvām vakancēm publicitātes

29. aprīlī Mārupē darba biržā "Dzīvo Mārupē, strādā Mārupē" varēs pieteikties uz vairāk nekā 500 brīvām vakancēm, informē pašvaldības pārstāve Ilze Žunde. Pasākuma laikā būs iespēja arī personīgi tikties ar vietējiem novada darba devējiem un piedalīties reālās darba intervijās.

Darba biržu organizē Mārupes novada dome kopā ar biedrību "Mārupes uzņēmēji", un tā notiks 29. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 15.00 Bebru ielas pļavā. Vienlaikus tiks sākta Mārupes novada jauniešu reģistrācija vasaras darbam pašvaldības iestādēs.

Darba meklētāji varēs pieteikties un uzzināt par vairāk nekā 500 brīvām darba vakancēm dažādos novada uzņēmumos. Tā būs iespēja arī jauniešiem iegūt informāciju par dažādu nozaru uzņēmumu darbības specifiku un prasībām darba tirgū.

Darba biržā piedalīsies un savas vakances piedāvās tādi Mārupes uzņēmumi kā VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"", AS "Air Baltic Corporation", SIA "SilJa", SIA "Kreiss", SIA "Latvijas aptieka", SIA "Fixman", SIA "RIMI Baltic", SIA "MAXIMA Latvija", SIA "Puse Plus", SIA "Medsport", AS "VIRŠI-A", SIA "Polipak" un citi. Pasākuma laikā interesenti varēs uzzināt arī par Nodarbinātības valsts aģentūrā apkopotajām aktuālajām vakancēm.

Vienlaikus, sākot ar 29. aprīli, Mārupes novadā deklarētie jaunieši vai jaunieši, kuri mācās Mārupes novada izglītības iestādēs, varēs pieteikties jauniešu darbam vasaras brīvlaikā no 1. jūnija līdz 31. augustam Mārupes novada pašvaldības iestādēs.

Kopā Mārupes pašvaldība piedāvās 110 darba vietas gan teritorijas labiekārtošanas jomā jauniešiem vecumā no 13 līdz 18 gadiem, gan Mārupes pašvaldības bērnudārzos, kur, strādājot par pirmsskolas izglītības iestāžu audzinātāju palīgiem, jaunieši vecumā no 15 līdz 19 gadiem palīdzēs audzinātājām sagatavot nodarbību materiālus, apģērbt un pieskatīt bērnus pastaigu un rotaļu laikā, kā arī veikt citus ikdienas darbus.