19.04.2017 13:31

Notiks pirmā Ropažu un Garkalnes pārnovadu uzņēmēju diena "GaRo_ZA"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Notiks pirmā Ropažu un Garkalnes pārnovadu uzņēmēju diena "GaRo_ZA" publicitātes; pixabay.com

21. aprīlī Ropažos notiks pirmā Ropažu un Garkalnes pārnovadu uzņēmēju diena "GaRo_ZA", kuras mērķis ir dot iespēju Ropažu un Garkalnes novadu uzņēmējiem satikties, iepazīties vienam ar otru un uzsākt sadarbību.

Pasākumā vienuviet pulcēsies gan lieli, gan vidēji, gan mazi dažādu jomu uzņēmēji, kuri ar savu darbību un piedāvājumiem iepazīstinās arī Uzņēmēju dienas apmeklētājus, informē Ropažu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Inga Koleča.

Uzņēmēju dienu atklās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītājs Jānis Endziņš. Visas dienas garumā Ropažu Kultūras un izglītības centra lielajā zālē darbosies uzņēmēju izstāde, kuras laikā interesentiem būs iespējams uzņēmēju piedāvāto produkciju arī iegādāties.

Savukārt Ropažu Kultūras un izglītības centra Mazajā zālē ikviens tiks aicināts klausīties uzņēmēju un profesionālu ekspertu iedvesmas stāstus un praktiskus padomus uzņēmējdarbības attīstīšanā un veicināšanā, skaidro pašvaldības pārstāve.

"Sadarbība ir galvenais šī pasākuma atslēgas vārds. Paralēli uzņēmējiem domātajām aktivitātēm, savstarpēju pieredzes apmaiņu gūs arī abu novadu pašvaldību darbinieki, kā arī jaunieši, kuriem būs sarūpēta atsevišķa programma, lai labāk iepazītu uzņēmējdarbības vidi un praktisko darbību.

Jaunieši apmeklēs uzņēmumus Ropažu un Garkalnes novados, iepazīsies ar to darbības jomu, kā arī paši praktiski iesaistīsies kāda ar uzņēmējdarbību saistīta darba uzdevuma izpildē," norāda I. Koleča.

Tāpat iedzīvotājus sagaida paraugdemonstrējumi, vizināšanās ar zirgiem, degustācijas, kā arī testa braucieni ar "Wess Motors" piedāvātajām automašīnām "Toyota".

Uzņēmēju dienu organizē Ropažu novada pašvaldība, Garkalnes novada dome, biedrība "Ropažu Garkalnes partnerība" un "Ropažu novada uzņēmēji", vēsta pašvaldības pārstāve.