23.12.2011 12:37

Pierīgas uzņēmēji starp veiksmīgākajiem un inovatīvākajiem

Autors  apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

15. decembrī apbalvoti labākie Latvijas uzņēmumi Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras konkursā “Eksporta un inovācijas balva 2011”.

Kategorijā “Eksportspējīgākais komersants” mazo komercsabiedrību grupā 1. vietu ieguva Mārupes zinātniskās pētniecības uzņēmums SIA “AmberCRO”. Kategorijā “Inovatīvākais produkts” atzinība tikusi Stopiņu novadā mītošajam uzņēmumam SIA “Getliņi EKO” par elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu no atkritumu poligona gāzes. Kategorijā “Importa aizstājējprodukts” 3. vietu ieguva plastmasas izstrādājumu ražotājs Ādažos SIA “Rotons”. Savukārt kategorijā “Rūpnieciskais dizains” atzinība tikusi Ropažu novada Silakrogā mītošajam SIA “Annushkanu Factory” par koka gludināmais dēļa “Gludināmais koks” dizainu.

Visiem konkursa laureātiem būs iespēja bez maksas piedalīties uzņēmēju delegācijas sastāvā augstāko amatpersonu ārvalstu vizītēs un tirdzniecības misijās un individuālos darījuma braucienos, kā arī izmantot speciāli konkursam izveidoto kvalitātes standarta zīmi uz produktiem un informatīvajiem materiāliem.