20.02.2017 14:56

"TKB Līzings" trešajā izsolē mēģinās pārdot zemesgabalu Garkalnes novadā

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"TKB Līzings" trešajā izsolē mēģinās pārdot zemesgabalu Garkalnes novadā pixabay.com

Likvidējamās AS "Trasta komercbanka" meitasuzņēmums SIA "TKB Līzings" šodien, 20. februārī, izsludinājis trešo izsoli, lai pārdotu 5810 kvadrātmetrus lielu zemesgabalu Garkalnes novada "Lapiņās".

Nekustamā īpašuma tirgus cena ir 144 000 eiro, bet trešās izsoles sākumcena noteikta 101 000 eiro. Izsole plānota ar augšupejošu soli. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Pretendentiem iepriekš bija jāiemaksā nekustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10 % apmērā no īpašuma tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro. Izsoles norises vieta ir Rīga, Miesnieku iela 9.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 2016. gada marta sākumā anulēja "Trasta komercbankas" licenci, bet marta vidū Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina "Trasta komercbanku" par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz 2016. gada beigām "Trasta komercbankas" likvidators atguvis 111,94 miljonus eiro. Likvidators informē, ka jebkurš interesents var izteikt vēlmi iegādāties nekustamo īpašumu pēc nenotikušas izsoles par nenotikušās izsoles sākuma cenu.