12.01.2017 13:32

Svinīgā pasākumā Ogrē atklās biznesa inkubatoru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Svinīgā pasākumā Ogrē atklās biznesa inkubatoru arhīvs

17. janvārī Ogrē, Akmeņu ielā 47, ar svinīgu pasākumu tiks atklāts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ogres biznesa inkubators – viens no 14 LIAA biznesa inkubatoriem reģionos. Tā pakalpojumi būs pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem septiņās pašvaldībās, tostarp Ikšķiles, Ropažu, Salaspils un Stopiņu novados.

Biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu komersantu izveidi un attīstību, nodrošināt fiziskas personas un komersantus ar uzņēmējdarbības uzsākšanai un pilnveidei nepieciešamo vidi, konsultācijām, apmācībām un pasākumiem par vispārīgiem uzņēmējdarbības jautājumiem, mentoru atbalstu un grantu līdzfinansējumu, tādējādi gan attīstot Latvijas ekonomiku, gan veicinot reģionālo izaugsmi.


Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt biznesa inkubatora darbības pamatprincipus, apskatīt tā telpas, iepazīties ar biznesa inkubatora sadarbības partneriem, kā arī iegūt informāciju par LIAA biznesa inkubatora attīstības plāniem Ogrē un tā darbības teritorijā.

Inkubatora atklāšanas pasākumā piedalīsies: LIAA Biznesa inkubatoru departamenta direktore Laura Očagova, Ogres domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis, LIAA Ogres biznesa inkubatora vadītāja Ilze Linkuma.

Informācija par pieteikšanās kārtību inkubatorā un cita informācija pieejama www.liaa.gov.lv" target="_blank">LIAA mājas lapā.

Iepriekš:

LIAA uzsāk projektu pieņemšanu 15 biznesa inkubatoros visā Latvijā, arī Siguldā