06.01.2017 16:41

"Virši-A" Mārupē atklāj modernāko degvielas uzpildes staciju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
"Virši-A" Mārupē atklāj modernāko degvielas uzpildes staciju publicitātes

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "Virši-A", investējot vairāk nekā miljonu eiro, atklājis līdz šim modernāko degvielas uzpildes staciju tīklā – DUS "Mārupe" Mārupes novadā. Līdz ar jaunās stacijas atklāšanu, uzņēmums ieviesis inovāciju degvielas uzpildē, paredzot degvielas uzpildes sistēmas integrāciju.

DUS "Mārupe" ir pirmā stacija ne tikai "Virši-A" tīklā, bet Latvijā kopumā, kur izstrādāta vienota degvielas uzpildes sistēma. Tas nozīmē, ka jebkurā degvielas uzpildes saliņā vienuviet ir pieejams 95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela, auto gāze, kā arī AdBlue degvielas sūknis un logu mazgāšanas šķidruma sūknis.

Projekta teritorijā ir izveidota mūsdienu prasībām atbilstoša degvielas uzpildes stacija, paredzot moderni plānotu veikala un kafejnīcas zonas izvietojumu, stāvlaukumu vieglajām un kravas automašīnām un ērtas degvielas uzpildes iespējas. Tāpat tuvākajā laikā DUS teritorijā plānots izveidot arī automazgātuvi, tādējādi nodrošinot klientiem modernu, augstas kvalitātes auto mazgāšanu.

"Pirms gada, atklājot staciju Salaspilī, mēs noteicām uzņēmuma nākotnes attīstības standartu mūsu tīkla stacijām, paredzot inovatīvu staciju izveidi ar pilnu pakalpojumu un servisu klāstu mūsu klientiem. Zīmola pozīciju stiprināšana Pierīgā ir un būs viens no uzņēmuma galvenajiem stratēģiskajiem mērķiem tuvāko gadu laikā," atklāšanas pasākumā teica AS "Virši-A" valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš.

DUS "Mārupe" klientiem ir atvērta visu diennakti.