20.06.2012 16:00

"Spilva" svin 20. jubileju un aicina ekskursijā

Autors  Līga Greiškane
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Neliela daļiņa no "Spilvas" plašā produkcijas klāsta. Neliela daļiņa no "Spilvas" plašā produkcijas klāsta. arhīvs

Babītes novadā esošais augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmums "Spilva" savā 20 gadu jubilejā aicina ikvienu interesentu iepazīties ar ražošanas procesu, ielūkoties jaunu produktu izstrādē un degustēt produkciju.

Ekskursijas ražotnē notiks līdz augustam, taču jārēķinās, ka vietu skaits ir ierobežots, informē "Spilvas" mārketinga direktore Dana Erciņa-Užāne.

"Pieaugušo ekskursantu uzmanību īpaši piesaista tomātu mērču līnijas darbs, tā dinamika un automatizētais ražošanas process. Savukārt bērnu nedalītu uzmanību ir izpelnījušās darbības, kas saistītas ar higiēnas ievērošanu, sākot ar dezinfekcijas slūžām pirms ieejas ražotnē un beidzot ar speciālu apģērbu, kas paredzēts ražotnes apmeklētājiem," ekskursantiem interesantākos procesus atklāj "Spilvas" mārketinga direktore.

Jāpiebilst, ka Babītes novadā esošais ēdienu un ēdiena piedevu ražotājs "Spilva" ir viens no vadošajiem augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmumiem Baltijā, kas savu produkciju realizē arī eksporta tirgos gan rietumos, gan austrumos.

Tālrunis uzziņām – 67063000.